İstanbul'da aşı olanlara yüzde 40 indirim uygulayan restoran

Esenler Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde bulunan restoran, aşı olanlara yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.

İstanbul'da aşı olanlara yüzde 40 indirim uygulayan restoran
İstanbul'da aşı olanlara yüzde 40 indirim uygulayan restoran
GİRİŞ 08.08.2021 10:41 GÜNCELLEME 08.08.2021 10:52
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Aşı olanlar, Ağustos sonuna kadar restoranda yüzde 40 indirimden yararlanabilirken, aile kampanyası kapsamında ise 3 kişiye kadar faydalanabilecek.

“MÜŞTERİLERİMİZİ AŞIYA TEŞVİK İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA DÜZENLEDİK”

Restoran sorumlusu Uğur Acar, “İki seneye yakın koronavirüs belasıyla uğraşıyoruz. Esnaf olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Üç kişilik aileye yüzde 40 indirim başlattık. Kampanyayı Ağustos ayının sonuna kadar da devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızı aşıya teşvik etmek için böyle bir uygulama başlattık. Aşı olan aileler geldi. Bu durumdan memnunda oldular. Restorana gelenler kampanyanın daha da uzamasını istiyor. Düğünler için de bir kampanya hazırlığı içerisindeyiz. Aşı olan çiftlerimize de indirim yapmayı planlıyoruz. Herkesin aşı konusunda duyarlı olmasını istiyoruz. Bu beladan hep birlikte kurtulacağız” dedi.

“HERKES AŞISINI OLSUN”

Restorana müşterisi Gülbir Yıldız, “Pandemiden dolayı zor günler geçirdik. Aşı olanlara yüzde 40 indirim olduğu için buraya geldim. Herkes aşısını olmalı” diye konuştu.

Vatandaşların aşı konusunda duyarlı olması gerektiğini söyleyen diğer bir müşteri Necmettin Emirali ise, “İnsanlarımızı aşıya teşvik etmek gerekiyor. Esenler Kültür Merkezi Sosyal Tesisleri de aşıya teşvik etmek için güzel bir kampanya başlatılmış. Bu kampanyayı çevremizdekilere de söyleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te kovid-19 aşı teşviki eğitimiGaziantep’te kovid-19 aşı teşviki eğitimi

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar gelmem deyince gelmezsen gelme deyince ve Tekrar ikram deyince tamam dedim teşekkür ederim dedim ama çıkarken haram zıkkım olsun dediler. Sakın buraya gitmeyin. Kaba tipli insanlar sizi dövebilir aman dikkat edin. Yetkilisi irtibat kurmak için cebini verirse kendisini hemen ararım
    Cevapla
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün eşimle tesise gittik. Yemeğimizi yedik. hesap 150 tl tuttu. İndirim ne oldu dedim. Bugün mü aşı oldunuz dediler. Ben de yok. Haziran ve Temmuz da 2 aşımı da oldum dedim. Yok ağustos ayında olanlar için geçerlidir dediler. Ben de öyle bir ibare yok. dedim. Gidin habere de ve afişede bakın ne yazıyor bakın dedim. İndirimli 90 TL olması gerekirken 100 TL uzattım ama kaba şekilde olmaz dediler. Kızgın şekilde İkramımız olsun dediler. Ben kabul etmedim onlarda 100 TL kabul etmediler. İkramımız olsun demeye devam ettiler. Ben de bunu söylediklerinde geri adım atacağımı sandılar ama geri adım atmadım 100 TL alın dedim.
    Cevapla
  • Kerem Talha 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı sürekli olarak ücretsiz olmamalı. Aşı sırası gelene belli bir süre tanınıp o süre içinde aşı olursa ücretsiz olması lazım. Stok maliyeti diye birşey var netekim. Süresi içinde aşı olmayan daha sonra aşı olmak isterse ücretini ödesin. Aşı olmak istemeyene ısrar edilmemeli tabi ki.
    Cevapla
  • Türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum da iki kutup oluşmuş yazık ki çok yazık... 2 yıl okul kapatırsan cahil bir nesil yetişir geliyor... Aşı deniyor lakin ortada tescilli Aşı yok... Sözde Aşı satan firma bile Aşı sına güvenmiyor bu nedenle Onam belgesini Vatandaş Aleyhine imzalatıyor...Deneysel sıvı enjekte edilenler Virüs alıyorsun vücuduna doğal yolla değil hemde taşıyıcı oluyorsun yani sen normalden daha fazla süper taşıyıcısın sen bunu idrak edemiyorsan size ne anlatsam kifayetsiz... Diyorlar kızamık aşısı kızamık aşısı 20 yıl sürmüş ruhsat almış... Sabit fikri bırakın Yaradanın verdiği aklı kullanın azcık...
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde,yalnız restoranın fiatları nasıl,Bodrum daki gibi bi bardaklık su 10 tl,bi çorba 30-40 tl mi.eğer dediğim gibiyse yüzde 60-70 indirim yapsada kurtarır. ama fiatlar makulsa helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle