Fed faiz kararını açıkladı!

ABD Merkez Bankası FED, faiz kararını açıkladı. Fed faizlerde beklentiler dahilinde değişikliğe gitmedi ve faizleri yüzde 0,00-0,25 aralığında tuttu. FED'in kararı sonrası altın fiyatları düşüşe geçti.

Fed faiz kararını açıkladı!
Fed faiz kararını açıkladı!
GİRİŞ 28.07.2021 21:33 GÜNCELLEME 28.07.2021 22:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Merkez Bankasının (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) Temmuz ayı toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Fed, uluslararası piyasaların merak beklediği faiz kararını açıkladı. Fed faizlerde beklentiler dahilinde değişikliğe gitmedi ve faizleri yüzde 0,00-0,25 aralığında tuttu.

Öte yandan Fed, Haziran toplantısında da faizi sabit tutmuştu. Yalnız 2023 yılının sonuna kadar iki artış olabileceği sinyalini vermişti.

KARAR SONRASI ALTINDA SON DURUM

Altının ons fiyatı, ABD Merkez Bankasının açıklamaları sonrası 1798 dolar seviyesinden 1792 dolar seviyesine kadar geriledi, sonrasında yeniden toparlanırken, şu dakikalarda 1802 dolar seviyesinde işlem görüyor.

YORUMLAR 7
  • Sonuçları olur 2 yıl önce Şikayet Et
    Faizlerin aynı kalması iyi değil. Dolar hızla yükselir. ABD de enflasyon artmisken faizlerin aynı kalması halkı fakirlestirir. Enflasyonu azdırır.
    Cevapla
  • asd41 2 yıl önce Şikayet Et
    karsiliksiz para basip tum dunyaya pompalıyor ve kendi borç yükü baskisini tum dunyaya enflasyon olarak yansitiyor. faiz yukseltse sadece kendisinde enflasyon olacak ve kendi ayağına sıkmış olacak. faizleri bilerek 0 yapiyorlar. yapay 0 faiz. rusya bu oyunu gördü ve hazinesindeki tum dolarlari satti. en iyisini yapti.
    Cevapla
  • Beytullah 2 yıl önce Şikayet Et
    adamların bi şirketi senin ülkenin 3 katı değerinde sen neden bahsediyorsun usta
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem okadar kolay bizde 0 faiz yapalım enfilasyon düşsün
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Noldu altın yükselecek diyen yorumcular... Verdiniz ara gazını....bu halkı anlamıyor.... 500 den altın alın yıl sonu 550 diyorlar.... Banka 6 aya zaten yüzde 10 veriyor
    Cevapla
  • aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani faize mi yatırsın diyorsun millet parasını?
    Cevapla
  • Kitabın ortası 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan abd sende,paranda yerin dibine girsin biranönce dolar dünya REZERV parası olmakdan çıkmalı yönetıminde tüm ülkelerin olabileceği,denetlenebileceği bir sistem gelmeli rezerv para birimi dünyanın yerlerimi tarafından açık şekilde denetleyebilsen her ülke tarafından açık,gizli olmamalı nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle