Binance, İtalya'da da yasaklanıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'a İngiltere ve Kanada'dan sonra bir yasak da İtalya'dan geldi.

Binance, İtalya'da da yasaklanıyor
Binance, İtalya'da da yasaklanıyor
GİRİŞ 15.07.2021 15:19 GÜNCELLEME 15.07.2021 15:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Küresel çapta hizmet veren kripto para borsası Binance'ı bu sefer İtalya istememeye başladı. İtalya'daki piyasa regülatörleri yaptığı açıklamada Binance'ın İtalya'da faaliyet yetkisi olmadığı ve buna karşı olarak harekete geçildiğini belirtti. Bu açıklamanın ardından Binance, İtalya'da yasaklanmış oldu.

İTALYANCA ERİŞİM VAR AMA YETKİ YOK

Binance'ın İtalyanca sitesinin olduğunu belirten piyasa regülatörleri buna rağmen yatırım hizmeti ve faaliyeti sağlayamayacağını duyurdu. Regülatörler, tasarruf sahiplerini de uyararak bilinçli ve azami özen göstererek yatırım yapılması gerektiğini belirtti.

BINANCE YETKİLİSİNDEN AÇIKLAMA

Binance yetkilisi her yasaklama açıklamasının ardında yaptığı duyuruyu İtalya için de kullandı. Yetkili "Düzenleyicilerle çalışırken işbirlikçi bir yaklaşım benimsiyoruz ve uyum yükümlülüklerimizi çok ciddiye alıyoruz" dedi.

YASAKLAR İNGİLTERE İLE BAŞLADI

İngiltere, Binance'a ilk yasağı getiren ülke oldu. Ardından Kanada'nın belli eyaletlerinde kullanımı yasaklanan Binance'ı en son da Çin erişim kısıtlaması getirerek engellemeyi başardı.

BANKALAR DA ARACI OLMAK İSTEMİYOR

Dünyanın önde gelen bankaları Binance'a ödeme yapma işlemlerini askıya aldı. Barclays ve UBS bu bankaların başında geliyor.

Milyonlarca üyesi bulunan Binance yüzlerce kripto paranın alım-satım işlemlerine aracılık ediyor.

YORUMLAR 6
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto teknolojidir ve teknoloji hiçbir türlü engellenemez. Vpn değiştirip girerler bukadar basit :) Cahiller kriptodan anlamaz, yasak isteyenler de zaten cahil kesim...
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto para varoşların işidir.Oradan kâr beklemek acizliktir.Zaten dinen caiz değildir.Uzak durun.
    Cevapla
  • Mesut göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto para dunyanin gercegi artik hic bir ulke bunun onune gecemez simdi bunu yasaklayanlar 1 yilsora tekrar serbest birakacak amac sadece dolari korumak ve kendi paralarini korumak merkez bankalarinin forsu bitiyor galiba
    Cevapla
  • gerçekçi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kripto para tuzağı küreselcilerin yeni dünya düzenindeki hamlelerinden biridir bankada milyarların olsa adamlar oturduğu yerden bir tuşa basarak milyarder adamı bir anda gariban yapacak bir oyunun tuzağın başlangıcıdır bu bir an evvel dünyada komple yasaklanmalıdır
    Cevapla
  • Enesbalkir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl engel olamazlar iOS ve Android ve Windows da yasaklanır da erişim direk çöker biter
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    dunya yasak olmasa yada hic bir tane kalmasi bitse bile biz de inekler asla bitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle