Kesintinin ardından Akbank'tan yeni açıklama

Yaklaşık iki gündür kesintilerin yaşandığı Akbank'ta işlemler normale döndü. Akbank, banka ana bilgisayarlarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin giderildiğini duyurdu.

Kesintinin ardından Akbank'tan yeni açıklama
Kesintinin ardından Akbank'tan yeni açıklama
GİRİŞ 08.07.2021 09:53 GÜNCELLEME 08.07.2021 11:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akbank'tan yapılan açıklamada, "İnternet ve mobilin de devreye girmesi ile birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı" denildi.

İşlem kanallarının yakından izlendiği dile getirilen açıklamada, "Mağduriyet yaşayan müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan bir kez daha özür dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Akbank, 6-7 Temmuz'da gerçekleşmesi gereken kredi kartı ve kredi ödemelerinin bugüne ertelendiğini, gecikme faizlerinin de iade edileceğini duyurdu.

Banka ayrıca, 12 Temmuz'a kadar diğer ATM'lerden yapılan işlemlerden alınan ücretlerin de geri yatırılacağını bildirdi.

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Bankadan yapılan yeni açıklamada, "Şubelerimiz, 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde müşterilerimize öğle saatleri de dahil olmak üzere 09.00-19.00 arasında kesintisiz hizmet verecektir." dedi.

NE OLMUŞTU?

Akbank dijital bankacılık sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle banka müşterileri, 6 Temmuz sabah saatlerinden itibaren hiçbir bankacılık işlemini yapamamaya başladı. Bankadan yapılan açıklamalarda siber saldırının söz konusu olmadığı ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Şeker bank 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz de böyle şeyler olmaz
    Cevapla
  • pazarlık şart 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ruslar saldırdı bitcoin fidyesi çok istiyolar
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    yürü beee
    Cevapla