AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey, yatırım peşinde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey, yatırım peşinde
AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey, yatırım peşinde
GİRİŞ 07.07.2021 11:16 GÜNCELLEME 07.07.2021 11:16

Dünyada batarya üretimi yapan en büyük 6 şirketten birinin Balıkesir’e yatırım yapması için BALOSB Başkanvekili Hüseyin Bekki ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Canbey; “Bu konuda hazırladığımız dosyayı, firmaya vermesi için Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu’na teslim ettik. Sürecin takipçisiyiz. İnşallah bu yatırımı Balıkesir’imize kazandırabilirsek üretimden istihdama birçok alana katkı sağlayacak büyük bir başarı elde etmiş olacağız.” dedi.

Eyüp Sabri Tuncer Balıkesir’e Geliyor

Yakın zamanda Eyüp Sabri Tuncer firmasının yetkililerinin Balıkesir OSB’den yer aldığını söyleyen Milletvekili Canbey; “Balıkesir coğrafi konumu itibariyle stratejik bir öneme sahip, ticaret yollarına ve ulaşım ağına entegre, sanayi altyapısı gelişmiş, sunduğu imkanlar ile yatırım için oldukça elverişli bir şehir. Bu potansiyeli iyi değerlendirerek Balıkesir’imizi kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kısa bir süre önce Türkiye’nin en büyük kolonya markalarından biri olan Eyüp Sabri Tuncer firması Balıkesir OSB’ye yatırım yapma kararı almasını çok olumlu buluyoruz. İnşallah iletişim halinde olduğumuz batarya firmasıyla da olumlu sonuçlar elde ederek yatırım yapmasını sağlamak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye’ rotasında çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.