THY duyurdu: Amsterdam'a yeni seferler

Türk Hava Yolları (THY), Amsterdam uçuşlarında frekans artışına gitti. Düzenlemeyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarının yanı sıra turistik noktalar dahil olmak üzere Anadolu’nun birçok noktasına karşılıklı direkt seferler düzenlenecek.

THY duyurdu: Amsterdam'a yeni seferler
THY duyurdu: Amsterdam'a yeni seferler
GİRİŞ 04.07.2021 11:07 GÜNCELLEME 04.07.2021 11:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşavirliği açıklamasına göre, salgın nedeniyle Türkiye-Hollanda arasındaki Schengen vizelerine uygulanan kısıtlamaların 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla kaldırılmasının ardından Türkiye-Amsterdam uçuşlarında frekans artışı yapıldı. Düzenlemeyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarının yanı sıra turistik noktalar dahil olmak üzere Anadolu’nun birçok noktasına karşılıklı direkt seferler düzenlenecek.

HAFTALIK 70 FREKANS SEFER

Yaz dönemi boyunca Amsterdam’a haftalık 70 frekans sefer yapılacağı belirtilen açıklamada, "İstanbul Havalimanı’ndan 35, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 14, Antalya, Elazığ, Konya ve Kayseri’den 3, Ankara, Trabzon, Bodrum ve Dalaman’dan 2, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ise haftada 1 sefer icra edilecek." denildi.

YORUMLAR 5
  • Akan celik .50 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyemizin vatanimizin gururu turk java yollarina cok tesekkurler ediyoruz hollandadan direkt Nevsehir hava alaninaucuslar istiyoruz turistik bolgeye kapadokyamiza kultur turizmine katki saglar direkt ucuslar bekliyoruz insallah 50.akan celik
    Cevapla
  • ZAFER -AMSTERDAM 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK HAVA YOLLARININ SAYIN YETKİLİLERİNE DUYURULUR. AMSTERDAM-..selamlar
    Cevapla
  • ZAFER -AMSTERDAM 2 yıl önce Şikayet Et
    AMSTERDAM-SİVAS seferleri de istiyoruzzzzzzzzz
    Cevapla
  • ZAFER58 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan THY Yetkililerine sesleniyoruz Amsterdam'dan SİVASLILAR olarak ALLAH aşkına Güzel SİVASIMIZA da atrık seferler Başlasın ALLAH aşkına ne olur ,nedir bu SİVASLILAR çektiği çile Kah kayseri kah İstanbul’da yeter artık VALLAHİ diyorum Şu Amsterdam Sivas direk uçuşlar bir başlasın SİVASLILAR THY mahçup etmeyecektir buna bütün kalbimde inanıyorum, Hollandada Almanyada en çok SİVASLILAR Var ama ne hikmetse SİVASLILAR hep çile çekiyor. ALLAH RIZASI İÇİN duyurun sesimizin. AMSTERDAM- SİVAS DİREK SEFERLERİ BAŞLASIN ARTIKKKKKK
    Cevapla
  • I bolat 2 yıl önce Şikayet Et
    Groningen.istanbul ve ankara olsa bizde sevineceyiz.
    Cevapla