Selçuk Bayraktar'dan yeni AKINCI paylaşımı!

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, resmi Twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, AKINCI'nın 6000 kilometredir maratonda olduğunu belirterek, 'Bakalım daha ne kadar gidecek?' mesajını verdi.

Selçuk Bayraktar'dan yeni AKINCI paylaşımı!
Selçuk Bayraktar'dan yeni AKINCI paylaşımı!
GİRİŞ 03.07.2021 00:43 GÜNCELLEME 03.07.2021 00:46
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yeni ve en gelişmiş insansız hava aracı AKINCI'nın seri üretim sürecinden çıkan ilk modeli AKINCI S-1'in 6000 kilometredir maratonda olduğunu paylaşan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, ''Bakalım daha ne kadar gidecek?'' ifadelerine yer verdi.  Bayraktar'ın paylaşımı sosyal medyada ses getirdi.

AKINCI S-1'İN İLK UÇUŞ TESTİ NE ZAMAN YAPILDI?

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracının seri üretimi ilk uçağı olan AKINCI S-1, 19 Mayıs 2021 günü ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.

AKINCI NE ZAMAN ENVANTERE GİRECEK?

AKINCI S-1, Milli Mücadelenin başladığı 19 Mayıs 1919'un 102. yıl dönümünde ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Savunma tarafından geliştirilen AKINCI TİHA'nın, 2021 yılı sonuna kadar envantere girmesi planlanıyor.

BAYRAKTAR AKINCI'NIN GENEL BİLGİLERİ

Bayraktar TB2'den daha uzun ve geniş olan Akıncı İHA, kendine özgü bükümlü kanat yapısıyla 20 metrelik bir kanat açıklığına sahip olacak ve çok sayıda milli akıllı mühimmat taşıyabilecektir. Akıncı ayrıca özgün yapay zeka sistemi sayesinde, daha akıllı ve çevresel koşulların daha da farkında olacak, kullanıcılarına ileri uçuş ve teşhis fonksiyonları sunacaktır.

YORUMLAR 46
  • Tombiş 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP biz iktidara gelirsek kepçeyle insansız hava araçları kiracaz demişti sayın Kılıçdaroğlu
    Cevapla
  • Mahmut tekdal 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 te millet olarak bu gelişen savunma sanayi dahada mı gelişsin. Yada tüm kazanımlar yokmu edilsin tercihini yapacağımızı bilin, cumhur ittifakı kazanırsa mmu, hisar /u (siper) tip 214 deniz altıları, istanbul sınıfı, fıkrateynler, ve inanın daha saymadığım binlerce projenin hayata geçmesi demek olacak, bunun farkında oldukları için neye mal olursa olsun cumhur ittifakını devirmek için her yolu deniyorlar, deniyecekler. Allah korusun olurda başarırlarsa ip. Chp, hdp, yani sözde millet ittifakı kazanırsa, kaybeden türkiye olur, yarli savunma sanayi olur.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın emeklerini boşa çıkartmamak için yerli çip fabrikası şart
    Cevapla
  • tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    İsraf yahuu. Ne gerek var fabrikaya? Bir temel atmama töreniyle kapatırız olur biter.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP gelirse kapatir
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Heykelinide yapın arkadaşlar ayıp oluyor ama
    Cevapla
  • Eses 2 yıl önce Şikayet Et
    Heykel cahiliye devrine ait bir şey..... İslam medeniyeti bir çok cehaleti ortadan kaldırdığı gibi bunu da kaldırdı. Elhamdülillah.... Selçuk bayraktar gerçekten bayraktar
    Cevapla
  • pikoleyte 2 yıl önce Şikayet Et
    heykelını yapın ne demek,dalga geçmeyi bırak,yapılan hizmetleri görde takdir et.sonra bizim heykele ihtiyacımız yok.heykel devirleri kapandı.
    Cevapla
  • Eyup 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah supanllah Allah uzun ömür versin devlet için böyle çalışılır Kamal amca bak hizmete devlete millete hizmet böyle olur yalanla bir yere varamadım yalanla degil purjeyele çık konusta seni tanıyak heykelle bir yere varamassın
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bilmeyen bitmez diye bir atâ sözü var hatırlatayım bunca yapılanları görmezden gelemezsiniz yiyici öldür ama hakkını yemeyin diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle