HalkBank 6 Ay Faiz ve Anapara Ödemesiz 200 Bin TL'ye Kredi imkanı! 2021 Kredi Başvuru Detayları

HalkBank 6 ay anapara ve faiz ödemesiz TOBB’a bağlı Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsalarına kayıtlı firmalara, yıllık %17,50 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyor. İşte TOBB Nefes Kredisi hakkında merak edilen detaylar...

HalkBank 6 Ay Faiz ve Anapara Ödemesiz 200 Bin TL'ye Kredi imkanı! 2021 Kredi Başvuru Detayları
HalkBank 6 Ay Faiz ve Anapara Ödemesiz 200 Bin TL'ye Kredi imkanı! 2021 Kredi Başvuru Detayları
GİRİŞ 09.07.2021 09:27 GÜNCELLEME 09.07.2021 09:29

Halkbank, OBB ve KGF arasında imzalanan protokol kapsamında 6 ay Ay Anapara ve Faiz Ödemesiz 200 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. TOBB’a bağlı Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsalarına kayıtlı firmalara sağlanacak olan kredi, pandemi sürecinde etkilenen işletmeler nefes aldırmayı hedefliyor. İşte 2021 TOBB Nefes Kredisi başvuru şartları...

HalkBank TOBB Nefes Kredisi Nedir?

TOBB ve KGF arasında imzalanan protokol kapsamında, TOBB’a bağlı Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsalarına kayıtlı firmaların, işletme sermayesi ihtiyaçlarının Hazine destekli KGF Kefaleti ile uygun şartlarla karşılanması amacıyla Halkbank tarafından sağlanan kredi paketidir.

HalkBank TOBB Nefes Kredisi Faiz Oranları!

HalkBank TOBB Nefes Kredisi yıllık %17,50 faiz oranı oranı ile şartları taşıyan tüm işletmelere sağlanacak. 

HalkBank TOBB Nefes Kredisi'ne Nasıl Başvuru Yapılacak?

Halkbank, OBB ve KGF arasında imzalanan protokol kapsamında sunulan krediye, 1 Haziran 2021 itibari ile tüm HalkBank şubeleri üzerinden kolayca başvurulabiliyor.

Başvuru Şartları Neler?

HalkBank TOBB Nefes Kredisi TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi olup, kesinleşmiş son mali yıl cirosu 10.000.000 TL’yi aşmayan gerçek ve tüzel kişi işletmeler faydalanabilecek. 

Oda ve borsaların üyesi olsa dahi Tarım Kredi Kooperatifleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri, kuyum ticareti ile iştigal edenler ve kıymetli maden aracı kuruluşları, kıymetli maden ticareti ile iştigal eden diğer firmalar ve Faktoring Şirketleri bu krediden faydalanamayacak.

Kime Ne Kadar Kredi İmkanı Sunulacak?

HalkBank, işletmenin kesinleşmiş son mali yıl cirosuna göre kredi limitini belirliyor. Kesinleşmiş son mali yıl cirosu 0-1.000.000 TL arasında bulunanlara 50 bin TL, 1.000.001-10.000.000 TL arasında bulunanlara 200 bin TL kredi imkanı sağlayacak.

Kredinin Geri Ödemesi Nasıl Olacak?

HalkBank TOBB Nefes Kredisi geri ödemesi toplamda 18 ay vade seçeneği ile 6 Ay Anapara ve Faiz Ödemesiz şekilde sağlanacak. Ödemeler aylık eşit taksitler halinde tahsil edilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL