Bakan Varank'tan tepki: Aşağılık bir yalan

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Katarlı öğrencilerin Türkiye’de sınavsız tıp okuyacağı aşağılık bir yalan. Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu?” ifadelerini kullandı.

Bakan Varank'tan tepki: Aşağılık bir yalan
Bakan Varank'tan tepki: Aşağılık bir yalan
GİRİŞ 26.06.2021 18:40 GÜNCELLEME 26.06.2021 18:41
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Katarlı gençler, Türkiye’de sınavsız tıp okuyabilecek’ haberini resmi Twitter hesabından paylaşması üzerine, “Katarlı öğrencilerin Türkiye’de sınavsız tıp okuyacağı aşağılık bir yalan. Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu?” ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun resmi sosyal medya hesabından söz konusu haberi retweetlemesi ilişkin ise, “Milyonlarca evladımıza en önemli sınavlarından bir gün önce alenen yalan söyledin. Kim bilir kaçının geleceğinden çaldın. Çıkıp bir özür bile dilemiyorsun. Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu?” dedi.

YORUMLAR 20
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir tarafta petrol satışını Türk lirası ile yapmaya çalışan her konuda elinden geldiği kadar Türkiye'ye yardım yapmaya çalışan bize hiçbir zaman ihanet etmeyen Katar, bir tarafta yatıp kalkıp yalanlar ile Türkiye'nin imajını ayaklar altına almaya çalılan, ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışan Kılıçdaroğlu ve ekibi. Bana sorsalar hangisini seviyorsun tabiki Katarlı kardeşlerimizi diyeceğim.
    Cevapla
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    “Yalanla îmân bir arada bulunmaz! Hazret-i Âişe (radıyallahü anha) vâlidemiz buyurdu ki: “Eshâb-ı kirâm indinde yalandan daha kötü bir şey yoktur. Çünkü, yalanla îmânın bir arada bulunmadığını bilirlerdi.”  Yalan, günâhların en çirkini, ayıpların en fenası, kalpleri karartan bütün kötülüklerin başıdır. Peygamber efendimizin en sevmediği huydur. Eshâb-ı kirâm da en çok yalana buğzederdi. Hadîs-i şerîfte buyuruldu ki: (Îmân sâhibi, her hatâya düşebilir. Fakat, hâinlik yapamaz ve yalan söyleyemez.)
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    edep olmayınca böyle 70 küsür yaşındaki adam 10 yaşında çocuk kadar Aklı Yok,karakteri yok , utanması yok.
    Cevapla
  • akoyusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan münafıkların en bariz alametlerindendir.
    Cevapla
  • Enver Miral 2 yıl önce Şikayet Et
    Namussuz sahtekar da utanma olur mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle