GittiGidiyor, A.C.E Awards’ta Diamond Ödül’ün sahibi oldu

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Şikayetvar tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen A.C.E Awards’ta, E-Ticaret Pazar Yeri Kategorisi’nde en iyi müşteri deneyimini sunan marka olarak Diamond Ödül’e layık görüldü.

GittiGidiyor, A.C.E Awards’ta Diamond Ödül’ün sahibi oldu
GittiGidiyor, A.C.E Awards’ta Diamond Ödül’ün sahibi oldu
GİRİŞ 25.06.2021 15:40 GÜNCELLEME 25.06.2021 16:40

Türkiye’nin müşteri memnuniyetini en kapsamlı ölçen platformu Şikayetvar tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Achievement in Customer Excellence (A.C.E) Awards’ta ödüller sahiplerini buldu. Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, sektöründe en iyi müşteri deneyimini yaşatan marka olarak, E-Ticaret Pazar Yeri Kategorisi’nde Diamond Ödül’ü almaya hak kazandı.

Müşteri deneyimini ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalıştıklarını belirten GittiGidiyor Chief Customer Excellence Officer (CCXO) Işıl Özalp, “GittiGidiyor’da kullanıcı memnuniyetini merkeze koyuyor, iş süreçlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz.  Müşterilerimizi daha yakından tanımak için belli periyodlarda farklı müşteri gruplarımıza anketler yapıp onların istek ve ihtiyaçlarını ön planda tuttuğumuz projeler üretiyoruz. Önce Müşterim Çözüm Merkezimiz sayesinde, kullanıcılarımızın beklentilerine cevap verip kendilerini özel hissedecekleri bir dünya tasarlıyoruz” dedi.  “Müşteri odaklı yaklaşımımız sonucunda başarılarımızın ödüllerle taçlandırılması gurur verici” şeklinde konuşan Özalp, şöyle devam etti: “Şikayetvar tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta kazandığımız bu ödülle sektörümüzde en iyi müşteri deneyimini yaşatan marka olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

GittiGidiyor bu yıl ayrıca Awards International tarafından düzenlenen Turkey Customer Experience Awards’ta e ticaret alanında, Kriz Döneminde Müşteri Deneyimi Gümüş Ödülü’nün de sahibi olmuştu.