Swap anlaşmasında yeni gelişme!

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu. Türkiye swap görüşmelerinde Azerbaycan ile anlaşmaya yakın.

Swap anlaşmasında yeni gelişme!
Swap anlaşmasında yeni gelişme!
GİRİŞ 24.06.2021 12:55 GÜNCELLEME 24.06.2021 13:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Reuters'ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Türkiye birkaç ülke ile swap anlaşması konusunda görüşmeler yürütürken Azerbaycan ile anlaşmaya yaklaştı.

Konuya yakın 4 kaynağa dayandırılan habere göre Türkiye swap anlaşması için görüşmeleri hızlandırırken ilk anlaşmanın çok büyük ihtimalle Azerbaycan ile olması bekleniyor.

Habere göre Türkiye'nin swap anlaşması konusunda görüştüğü diğer ülkeler arasında Malezya, Güney Kore, Rusya, İngiltere ve diğer Asya ülkeleri var. Bir kaynak ayrıca Katar ile mevcut swap anlaşmasının genişletilmesinin de mümkün olduğunu söyledi.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu dün yaptığı açıklamada 4 ülke ile swap konusunda görüşmeler olduğunu iki ülke ile de anlaşma konusunda iyi bir noktada bulunulduğunu belirtmişti.

YORUMLAR 6
  • poyrazi 2 yıl önce Şikayet Et
    vay be can azarbaycan büyük abi rahatsızlanmış nerede ise koma ya girecek daha ne düşünüyormuş fakat işin ilginç tarafı swap anlaşmalarının dolar kuruna hiç bir etkisi olmadı dolar durmadan yükseliyor TL tüm dünya paraları karşısında gittikçe değer kaybediyor
    Cevapla
  • taha 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar için o kadar yaptığımız fedakırlıkdan sonra,e bir zahmet swap yapmaya yakın olsunlar.
    Cevapla
  • Muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah swap ile aldıkları TL leri ingiltere borsasına satmazlar, satarlarsa TL'nin way haline.
    Cevapla
  • Hukiyonumgum 2 yıl önce Şikayet Et
    Swap ne
    Cevapla
  • istanbul34 2 yıl önce Şikayet Et
    Para takası
    Cevapla
  • phpp 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi bişey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle