TURYİD Başkanı Demirer: Müzik kısıtlaması kalkacak

TURYİD Başkanı Kaya Demirer, müziğin saat 24.00 ile sınırlandırılmasının kademeli normalleşmenin bir parçası olduğunu ve kısıtlamanın kalkacağını söyledi. Demirer, konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı ile görüştüklerini belirtti.

TURYİD Başkanı Demirer: Müzik kısıtlaması kalkacak
TURYİD Başkanı Demirer: Müzik kısıtlaması kalkacak
GİRİŞ 23.06.2021 14:05 GÜNCELLEME 23.06.2021 14:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer, Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi FSUMMIT’te konuştu. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Demirer, mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını söyledi.

Antalya'ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şu bilgiyi verdi:

“Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi."

YORUMLAR 7
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    yerleşim yerinde , ailelerin ikamet ettiği mahallelerde rahatsız edecek derecede müzik saat 23 ten sonra yasaklansın ... otellerde serbest olsun... bu konularla da reis uğraşmasın , oy kazandırmaz.
    Cevapla
  • Murathan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakan yanlış yapar bunun bedelinide hükümet öder beni kimsenin rahatsız etme hakkı yok ben evimde kafamı dinlemek isterim. Kendilerine özgürlük balkasına eziyet bu mu özgürlüğünüz
    Cevapla
  • Azeri Türkü 2 yıl önce Şikayet Et
    Belirli şehirler hariç saat 11 de bitmesi çok iyi olur.
    Cevapla
  • CESUR YÜREK 2 yıl önce Şikayet Et
    siz tepineceksiniz diye BİZ NİYE RAHATSIZ OLALIM...o çok sevdiğiniz avrupada şu an müzik etkinlikleri yasak...niye sesiniz çıkmıyor... Ğ kuşağı...
    Cevapla
  • gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ya eğlence mekanlarına yakın mesafede olan vatandaş gece yarısı uykusundan uyanıp sizin müzik ile sabaha kadar uyuyamasın dimi.! Vatandaşı rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle