Kanal İstanbul temel atma töreni çalışmaları başladı

Kanal İstanbul temel atma törenine 72 saat kala tören alanı kurulmaya başlandı. Kanal İstanbul Projesi'ne, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile başlanacak.

Kanal İstanbul temel atma töreni çalışmaları başladı
Kanal İstanbul temel atma töreni çalışmaları başladı
GİRİŞ 23.06.2021 14:01 GÜNCELLEME 23.06.2021 14:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal İstanbul projesi için Cumartesi günü yapılacak temel atma töreni öncesinde hazırlıklar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açılış için Kanal İstanbul şantiyesinde tören alanı oluşturuldu.

Kanal İstanbul projesinin başlangıç aşaması olan Sazlıdere Köprüsü için şantiye alanı geçtiğimiz haftalarda kuruldu.

Şantiye alanında 26 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni düzenlenecek. Tören öncesi alanda hazırlıklar da hızla sürüyor. Temel atma törenine günler kala şantiyede tören alanı da kuruldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun Ekrem İmamoğlu kazanırsa yine temel atmama töreni yapabilir i.
    Cevapla
  • Hasan Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım,Allah cc yar ve yardım eylesin,gücünüze güç katsın,sizi nazarlardan fitnelerden korusun.Nasılki Süveyş kanalını ecdadımız yapıp semeresini Mısır görüyorsa KANAL İSTANBUL da sizin gayretlerinizle Güzel Türkiye'mize çağ atlatacak.Sağolun var olun.Sizi Allah cc emanet eder selam ve hürmetlerimi sunarım.
    Cevapla
  • ahmet tasci 2 yıl önce Şikayet Et
    neye dayanarak cag atlayyacagimizi dunuyorsunuz
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    ya ALLAH, BİSMİLLAH. RABBİM mübarek, muvafak ve muhafaza eylesin. atalarımız alparslan, ertuğrul gazi osman gazi, yavuz sultan, fatih sultan, abdülhamit han hazretlerine RABBİM gani gani rahmet eylesin, dirilerimize merhamet eylesin. hain ve dinsizleride ıslah eylesin, ıslah olmayacakları da helak eylesin. amin amin amin
    Cevapla