Bitcoin'de büyük çöküş başladı! Durdurulamıyor, kritik seviyenin altını gördü

Bitcoin ve altcoinler, Çin'den gelen negatif haber akışısının etkisiyle ocak ayından bu yana ilk kez 30 bin doların altını indi. Bitcoin ile birlikte Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi birçok altcoinde de kayıplar sürüyor.

Bitcoin'de büyük çöküş başladı! Durdurulamıyor, kritik seviyenin altını gördü
Bitcoin'de büyük çöküş başladı! Durdurulamıyor, kritik seviyenin altını gördü
GİRİŞ 22.06.2021 17:26 GÜNCELLEME 22.06.2021 17:26
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Çin'in Bitcoin madenciliği ve kripto para işlemlerini yasaklama yönünde attığı adımlar kripto para fiyatlarında keskin düşüşe yol açtı.

Bitcoin fiyatı, Çin'de kripto para madenciliğinin en yoğun yapıldığı ikinci bölge olan Sichuan'ın kripto para madenciliğini yasaklama kararını açıkladığı cuma gününden bu yana düşüyor.

Çin Merkez Bankası'nın dün önde gelen bankalar ve Alipay ile yaptığı toplantıda kripto paralardan sakınılması uyarısı sorasında hızlanan satışlar bugün Bitcoin fiyatını 30 bin doların altına indirdi. Bitcoin fiyatı ocak ayından bu yana ilk kez 29605,68 doları gördü.

Şu sıralarda 29 bin 890 dolar ile dünün yüzde 8 altında işlem gören Bitcoin, bu düşüşe rağmen hale yıl başına göre yüzde 7,55 değerli.

Bitcoin ile birlikte Ethereum fiyatı 1801 dolara, Dogecoin fiyatı 0,172618'eve XRP fiyatı 0,542795'e kadar düştü.

YORUMLAR 29
  • Yorgun Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar saçma sapan ne olduğu belirsiz, varmı yokmu, neye kime hizmet ettiği belirsiz, millet can atıyor sahip olmak için, peh.
    Cevapla
  • Tatar 2 yıl önce Şikayet Et
    20.000 dolar yakın....
    Cevapla
  • Muhalif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu paralar bir büyük savaşı finanse edecek .bunu biliyor muydunuz
    Cevapla
  • Celaleddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Elon Mask (kisaca Maskara ) bir çare üretir kerizler için. Her tür tavuğun tüyü yolunur. Tilki bir yolunu bulur.
    Cevapla
  • Naif 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Doge shiba vs alt yapı bile yok. Hadi alt yapı olanlar tmm. Misal xrp alt yapı sağlam ama soruşturma var. Yada. Yada dent coin. Dent coin sim kartsız iletişim sağlayan bi şirket. Hatta tokyo 2021 sponsoru. Yani alt yapı çok sağlam. Yada xlm win. Bunlarda alt yapı var ve geleceği var. Hele hele Dent coin e-sim cart tam gelecek için. Ama Shiba Yada doge bunların hiç bir şeyi yok. Bunlar tam çarpacak tuzak. Dikkat edin. Araştırın derim. Bence hepsinden uzak durun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle