İstanbul'da İSKİ'nin zam teklifi AK Partili üyeler tarafından reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi'nde, İSKİ'nin yüzde 23'lük su zammı teklifi AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

GİRİŞ 18.06.2021 05:56 GÜNCELLEME 18.06.2021 06:14
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Olağanüstü İSKİ Genel Kurulu bugün Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde, İBB Birinci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında toplandı. Kurul'da, İSKİ'nin 2021 Yılı Su Satış ve Kullanılmış Suların Uzaklaştırılması Bedeli Tarife teklifi görüşüldü. İSKİ su fiyatlarına yüzde 23 zam ile her ay TÜFE oranında artış teklif edildi.

CHP'LİLER SUYA ZAM YAPILMASI İÇİN DİRENDİ

Mecliste yaşanan tartışmalarda, CHP'li üyeler enflasyon ile birlikte girdi fiyatlarındaki artışı öne sürerek zam talebinde bulunduklarını ifade etti. AK Partili üyeler ise gecen ay yapılan zam teklifini Kasım ayında görüşülme kararı alındığı için teklifi iade edeceklerini belirtti.


Son dakika haberi: CHP'li İBB yönetiminden suya yeni zam teklifi!Son dakika haberi: CHP'li İBB yönetiminden suya yeni zam teklifi!

AK PARTİLİ ÜYELERİN OYLARIYLA SUYA ZAM TEKLİFİ REDDEDİLDİ

İSKİ'nin, mecliste yaptığı 2021 Yılı Su Satış ve Kullanılmış Suların Uzaklaştırılması Bedeli Tarife teklifi yapılan müzakerelerin ardından AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

Tevfik Göksu: İstanbullulara müjdeyi veriyorumTevfik Göksu: İstanbullulara müjdeyi veriyorum

İMAMOĞLU’NUN SEÇİM VAADİ ‘’SUYA YÜZDE 40 İNDİRİM’’ YAPMAKTI!

İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde vaatlerini sıralayan İmamoğlu, İstanbul’da suya indirim yapacağını şu ifadelerle açıklamıştı:

‘’İstanbullu’nun suya harcadığı parayı azaltacağız. Suda hanelere yüzde 40 ortalama indirim yapacağız. 5 yılın sonunda ‘bizim utancımızdır’ altyapı çalışmalarını tamamladığımızda, İstanbullu artık musluktan temiz su içebilecek.’’

Seçimlerden kısa bir süre sonra da İstanbul’da suya yüzde 20 zam yapılmıştı.

YORUMLAR 52
  • İstanbul lu 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu çektiğin 580 milyar Kredi nerde yoksa PKK yetmedi şimdi suyamı zam yapiyorsun
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yapıyorsun İmamoğlu,kime hizmet ediyorsun,CHP ye mi,yönetim partisine mi.....bu kafayla CHP ye ne kadar oy kaybettireceğini,İstanbul un elden gideceğini düşünmüyormusun.ulaşıma yüksek zam,şimdide suya,ne dolaplşar çeviriyon İmamoğlu,satın mı aldılar seni,kime hizmet ediyorsun.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    lan bu degilmiydi israfi kesip istanbulu ihya edecegim diyen denyo....hani lan israf neredeymis kestinde bizmi goremedik yalanci herif...mufteri
    Cevapla
  • a.d. 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk ye, eoka ve asala ya para lazım......
    Cevapla
  • Turan geliyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Ula ne yapacaksınız da engel olursunuz. Bırakın iki üç kat zam yapsınlar. Erdoğanın karşısında olup eko ya oy verenler ekonun tokadını yesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle