Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 100 milyar dolara geldi

Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın rezervleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan MB'nin rezervlerinin 100 milyar dolara geldiğini duyurdu.

GİRİŞ 13.06.2021 14:51 GÜNCELLEME 13.06.2021 16:37
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Atatürk Havalimanı'nda ekonomiye de dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Merkez Banaksı'nın rezervlerinin 100 milyar dolara ulaştığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anda MB'nin döviz rezervi konusunda geldiğimiz nokta 100 milyar dolar seviyesine ulaşmış durumdayız. Ülkelerin kendi yerel paraları ile ticaretleri ve para takası anlaşması ile gerçekleşiyor. Yakın zamanda Çin'le önemli bir anlaşmayı yaptık. Daha önce Çin'le 2.4 milyar dolarlık swap anlaşmamız vardı. bu rakamı 3.6 milyar dolarlık bir anlaşmayla toplamda 6 milyar dolara çıkarmış olduk.  Bu Türkiye'nin sıçraması oldu. " dedi.

YORUMLAR 28
  • ÖZCAN 58 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar konuyla alakası yok ama sedat peker her an Türkiyeye getirilebilir, şu an dubaide tutuklu, pazarlık yapılıyor.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuncay,iyi güzel demişsin ama çarşıyı,pazarı,marketi görmüyorsun galiba.....yüzde 7 zam yapılsada,yüzde 60-70 zam koyup geri alıyorlar fazlasıyla,kredi kartıyla,hatta kredili mevduat hasabını kullanıp gelecek ayın parasıyla yaşıyoruz.tek lüksümüz internet.
    Cevapla
  • Yusuf ksk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim doğru söylüyorsun chp gelse gelecek yılın parasını yersin
    Cevapla
  • Trtr 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek lüxün internet cebin 3-4 bin ₺ lik telefon ayda ödediğin 60-70 internet faturası 1 haftalık buzdalabın ağzına kadar dolu alışveriş yapmasan bile gardropunda 1 yıllık kıyafetin mevcut demekki karnını rahatçada doyurabildiğine göre bunlarada sahipsin bu arada zarzor geçinen herkesin durumu böyle ha etrafımdan biliyorum sonra ağlıyorlar böyle deyince ama gerçek bu zafer neyse ağla hadi.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçimleri çok önemli, Z kuşağı denen masonlar tarafından beyni yıkanan kitle, Türkiye düşmanı "10 Aralık Hareketine" asker olarak dizayn ediliyor. Sosyal medyada beyinleri devlet ve İslam düşmanları tarafından yıkanıyor. Herkes yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup önemli videoları beğensin arkadaşlar, buradan kuru sıkı slogan atmakla olmuyor icraat lazım. Herkes elini taşın altına koysun, bu işin geri dönüşü yok. "Kıyam, Sabır Meşhur, Melih Esat Açıl, Abdurrahman Uzun ve benzeri kanalları takip edip destekleyelim lütfen.. En azından Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu kesinlikle izleyin, izlettirin, her yere yayın..
    Cevapla
  • Swaplar güzel 2 yıl önce Şikayet Et
    Buda soranlara kapak olsun ahanda burda bunlar gizli bilgi siz bilmessiniz maliye konulardan anlamaz bu chp
    Cevapla
  • Hey Gidi 2 yıl önce Şikayet Et
    128 milyar teranesine inanan angutlar nerede, yorum bekliyoruz ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle