Paylaşımı tepki çekmişti! Dardanel özür diledi

Ton balığı ürünüyle bilinen Dardanel, Türkiye-İtalya Euro 2020 maçı öncesi büyük tepki toplayan paylaşımı nedeniyle özür diledi.

Paylaşımı tepki çekmişti! Dardanel özür diledi
Paylaşımı tepki çekmişti! Dardanel özür diledi
GİRİŞ 12.06.2021 18:42 GÜNCELLEME 12.06.2021 18:42
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımının İtalya ile oynadığı Euro 2020 maçı öncesinde yaptığı paylaşımla büyük tepki toplayan Dardanel, özür diledi.

Firmadan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"11 Haziran tarihinde sosyal medya hesaplarımızda yapılan paylaşımdan dolayı, başta kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyundan özür diliyoruz.

Dikkatimizden kaçan ve kurum kültürümüzü hiçbir şekilde yansıtmayan bu paylaşımı hazırlayan kurumlar ile de ilişkilerimizin sonlandırılacağını kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Kadın çalışanlarımızın emeği ile bugünlere gelmiş bir firma olarak şu andan itibaren, iletişimimiz ve sosyal sorumluluk girişimlerimizde, bu bilinci yerine getirmek için çok daha fazla çalışacağız.

YORUMLAR 35
  • Ahmet Karaca 2 yıl önce Şikayet Et
    Evveettt böylesini güldür de ya da Cem de duysalar yerlere yatıp gülmüyorlar mı o kadınlar(!) başta olmak üzere üstelik binlerce lira ödeyerek Bırakın bunları seviye bu ülkede bu maalesef.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe yorumunun yazdığı gibi,ben tepki çekecek,özür dilenecek birşey göremedim. ama - bu akşam makarnaya koyuyoruz - lafını çarpıtıp başka manaya yoranların kendilerinin utanması gerekir diyorum.şimdi balıkçıya gitse ,palamut almaya kalksa,balıkçı kaç tane koyayım dese nasıl anlıyacak,yada kahvede kahveci şeker koyarken kaç tene koyayım dese.
    Cevapla
  • türkçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşılacak birşey yok. Türkçeyi bozuk algılayanlarda sorun. Ne yazacaktı markarnaya ton ekliyoruz mu yazacaktı. Türkçeyi gayet doğru kullanan bir reklam. Yanlış anlayanların kendi kafasında sorun var. Bu gidişle türkçe konuşamaz hale geleceğiz. Belki de hedefleri bu. Her kelimeye kötü bir anlam yüklüyorlar son yıllarda. Babaanneye anneanneye ebe deriz biz şehire göçtük ebe lafını kullanamıyoruz. Böyle rezalet olmaz. Buna karşı kampanya yapılmalı. Konuşacak kelime bulamayacağız bu gidişle. Dilimizi kötü anlamlarla kısıtlıyorlar konuşulamaz bir dil haline getiriyorlar.
    Cevapla
  • Güdüllü 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimizden geçenleri yazmışsın Helal
    Cevapla
  • Dadas 2 yıl önce Şikayet Et
    Dardanel önemli çünkü isveç norveç gibi ülkelerin işine gelmiyor.
    Cevapla
  • uhm 2 yıl önce Şikayet Et
    maalesef temennisi gerçekleşmedi. 3-0 yenildik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle