Son dakika haberi: Diyanet kurban bedellerini açıkladı

Son dakika haberi: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Son dakika haberi: Diyanet kurban bedellerini açıkladı
Son dakika haberi: Diyanet kurban bedellerini açıkladı
GİRİŞ 10.06.2021 11:59 GÜNCELLEME 10.06.2021 12:05
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Vekaletle kurban hizmetinin Türkiye'de müftülükler, yurt dışında ise büyükelçilikler, müşavirlikler, ataşelikler, koordinatörlükler ve ilgili ülkelerdeki dini idareler ve yerel kuruluşlarla iş birliği içerisinde yürütüleceğini bildiren Erbaş, şunları kaydetti:

"Türkiye Diyanet Vakfımızca bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedelleri, yurt içi 1125 lira, yurt dışı ise 925 lira olarak belirlenmiştir. Vatandaşlarımız 'www.tdv.org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden çevrim içi bağış yapabileceklerdir. Mobil bağış uygulamamız üzerinden de kurban vekaletlerini verebileceklerdir. Ayrıca il ve ilçe müftülükleri, din görevlileri, TDV ve PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı vekaletle kurban organizasyonuna katılım sağlayabileceklerdir. Bu süreçte vatandaşlarımız, 0312 4169000 numaralı telefondan arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi alabileceklerdir."

Kurban Bayramı 19 Temmuz Pazartesi günü arefe ile başlayacak ve 23 Temmuz Cuma gününe kadar sürecek.

YORUMLAR 24
  • Ottomans 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurbanliklar niye bu kadar ucuzladiki hayret sasirdim dogrusu
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklamayı Yapanlar Kurbanı bu Fiyatlara Organize etsinler 1125 Liraya pay alalım bizde Kurban Keselim HODRİ MEYDAN... Bu Fiyata Kurban kesebilen varsa çıksın açıklasın...
    Cevapla
  • vatandaş. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben nasıl inanayım şimdi bu rakamlara? Yurt içinde 1.125 Tİ.'ye kurbanlık varsa getirin 5 tane alacağım. Ama fiziki olarak förüp alacağım. Yoksa sen parayı ver görmene gerek yok, biz senin yerine görürüz derseniz olmaz. Çünkü bu rakamlara Kurbanlık yoook. onun için kurban alıp, kesip benim vacip olan ibadetimi yerine getirileceğine inanmıyorum.
    Cevapla
  • mehmet akmese 2 yıl önce Şikayet Et
    bu fiyata ancak kedi keser
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Müjde veriyom altın buldum. Ama kurbanı 3500den aşağı hisse ile kesemiyorsunuz. Hadi sevinin.
    Cevapla
  • kuzeyy 2 yıl önce Şikayet Et
    2600 liraya keseceğim inşallah:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle