Erdoğan duyurdu: Müsilaja kalıcı çözüm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında "Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirme hususundaki yol haritamızı içeren Stratejik Planımızı da üç ay içerisinde inşallah tamamlıyoruz" dedi

Erdoğan duyurdu: Müsilaja kalıcı çözüm
Erdoğan duyurdu: Müsilaja kalıcı çözüm
GİRİŞ 09.06.2021 13:10 GÜNCELLEME 09.06.2021 13:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, Marmara Denizi'nin tamamını Koruma Alanı ilan ederek, atık su arıtma sistemlerimizi en ileri teknolojiye taşıyarak temizleneceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Haliç'i nasıl temizlediysek inşallah müsilaj belasından kısa zamanda Marmara'mızı, İstanbul'umuzu temizleyeceğiz. Meseleyi ilk andan itibaren takip ettik. 

Alınan numuneler TÜBİTAK'ta incelemeye alındı. 700'ü aşan bilim insanı ile geniş katılımlı çalıştay Kocaeli'nde düzenlendi. Deniz temizliğine ilişkin genelge de Marmara'daki illerimize gönderildi. 15 bölgede temizlik çalışması başladı.

Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirmek için strateji planımızı da inşallah 3 ay içinde tamamlıyoruz. Artıma tesisi inşaatımızı törenle durduran, metroların inşaatını toprakla kapatan, Küçükçekmece'nin derelerini bakterilere teslim eden her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyetin emrine bu ülkeyi teslim edemeyiz.

Partisine bakmaksızın işini yapmayan kurumların eksiğini yapmak bize düşüyorsa bunu yapmaktan da çekinmeyeceğiz.

YORUMLAR 16
  • Vatann sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Arıtma tesisleri
    Cevapla
  • vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    ekRUM pislesin ak parti reis temizlesin yahu bu adam marmarayıda batırdı bunu reziki rüsvay yapın
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    fabrikalara arıtma tesisi kurma nın 2 katı ceza keseceğinizi söyleyin ve kesin. o zaman daha karlı diye arıtma kurarlar. yoksa lafta kalır. bir de fabrikaların gizli hatları olabilir şikayet edene ödül sistemi koyun..
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah. Bu suyu temizleyerek olmaz. Kalıcı çözüm sanayiyi Anadolu'ya kaydırmak. Dolayısıyla nüfusu da kaydırarak olur. Trilyonları harcayarak temizlemek çözüm asla olmaz. Kapasite aşınca fren tutmaz...
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediye başkanın görevi seçildiği ilin sorunlarını çözmektir. Görevini yerine getirmiyorsa devlet yerine kayyum atayabilir. Bunun somut örnekleri var. Bunun siyasetle alakası yok. Alın görevden gitsin olmuyorsa İstanbul genelinde bir yasa çıkartın. Seçilmiş olmak herşeyi kafasına göre yapabileceği anlamına gelmez. İşini yapsın önce. Siyaset bu noktada bitmiştir.
    Cevapla
  • fatih akman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanayi elbette her yerde olacak, Anadoluya kaydıramazsınız, burada önemli olan sanayilerin ve diğer atıkların arıtılması. İBB burada eksik kaldı ve kalmaya da devam ediyor. Görev devlette artık.
    Cevapla
  • Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız yapacağız derse olur Allah'ın izniyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle