Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Filyos Limanı'nın açılışında duyuracağı rezerv müjdesi öncesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den heyecanlandıran bir video paylaşımı geldi.

GİRİŞ 04.06.2021 11:29 GÜNCELLEME 04.06.2021 12:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günler önce duyurduğu ve bugün açıklayacağı müjdeye kilitlendi. Gelen bilgilere göre Erdoğan'ın, doğal gaz veya petrol keşfine ilişkin müjde vermesi beklenirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecan uyandırdı.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı heyecan yarattı. Bakanın yaptığı paylaşım beklenen gaz keşfi açıklamalarını desteklerken, Dönmez paylaşımda tarih ve saate de yer verdi. Paylaşımda, 4 Haziran saat 18:00 işaret edildi.

BLOOMBERG: YENİ BİR DOĞAL GAZ REZERVİ KEŞFEDİLDİ

Müjde için ABD'li Bloomberg gazetesine konuşan kaynaklar, Türkiye'nin Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfettiğini ve bunun yakın zamanda açıklanmasının beklendiği haberini geçmişti. Kaynaklar son verilere göre, Karadeniz'in Kuzey Sakarya Sahası'nda bulunan Amasra-1 arama kuyusunda önemli miktarda yeni doğalgaz keşfedildiğini ifade etmişti.

YORUMLAR 4
  • Gazze 2 yıl önce Şikayet Et
    Hans'ın üzülmesini Hasan anlayamadı. Filistin'i kaybettiğimizde güya müttefiklerimizin sevinmesi karşısında söylenmiş bir sözden iktibas. Hans'ın sevinmesini Hasan anlayamadı.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rezerv bulundukça benzin ve doğalgaza zam geliyor, bu işte terslik yok mu?
    Cevapla
  • Hak 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş çıkarılması 2023 ü buluyor. Sabır İNŞALLAH Milli ve yerli uzun gayretler sonucunda meyveler gelecek. Beton dökülmüş kuyulardan petrol de çıkacak. Biz dik ve beraber oldukça...
    Cevapla
  • kudüs kartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla