SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama

THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye ile Almanya arasında seyahat eden yolcuların, her iki ülkeye giriş yaparken PCR test sonucuna alternatif olarak antijen test sonucu belgelerini sunarak uçuş yapabileceğini duyurdu.

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama
SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama
GİRİŞ 02.06.2021 21:39 GÜNCELLEME 02.06.2021 21:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye ile Almanya arasında seyahat eden yolcuların, her iki ülkeye giriş yaparken PCR test sonucuna alternatif olarak antijen test sonucu, aşı sertifikası veya Kovid-19 geçirdiklerine dair belge sunarak uçuş yapabileceğini duyurdu.

SunExpress'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türkiye ile Almanya arasında seyahat eden yolcularımız, her ülkeye giriş yaparken PCR test sonucuna alternatif olarak antijen test sonucu, aşı sertifikası veya Kovid-19 geçirdiklerine dair belge sunarak uçuşlarımıza katılabilirler. Ayrıca aşı sertifikası veya Kovid-19'a karşı bağışıklık kazanıldığını gösteren bir belge sunan yolcularımız, her iki ülkeye giriş sonrası karantina uygulamasından muaf tutulmaktadır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Egeli Laz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşler, 40 yaşındayım ve Almanya doğumluyum. Bir Alman gibi Almanca konuşuyorum. Biraz sarışınım, dıştan Türk olduğum anlaşılmıyor. Sokakta Almanlar bana selam veriyorlar, küçük oğlumla bisiklet sürerken hatta ayak üstü "ne güzel sürmesini öğrenmiş" muhabbeti yapiyorlar. Ayni insanlar ben eşimle dolaşırken yüzüme bile bakmıyorlar. Neden? Eşimin başı kapali. Olay bitti. Bu bir örnektir. Çok örnek yazabilirim. Içlerinde ırkçılığın, yabanci ve özellikle Islam düşmanlığının daniskası var. Burada ne yapacaksınız? Dil bilmiyorsunuz mesleğiniz olsa da. Uzun lafin kısası, Türkiye'nin adına kurban olun. Buraya heves etmeyin. Kesinlikle pişman olursunuz.
    Cevapla
  • Kızıldereli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş anlatsanda yazsandan anlamazlar gelebiliyorlarsa gelsinler görsünler yaşasınlar.
    Cevapla
  • Salih Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel olmuş birde pasaport bulursam giderim almanyaya
    Cevapla
  • gurbetçi adayı 2 yıl önce Şikayet Et
    bende gitsem bi daha dönmem ama sermayem yok burda 1 yılda birikimi orda 1 ayda yaparım
    Cevapla