Açık açık dünyaya ilan etti: Türkiye'nin silahı dünyada rakipsiz

Polonya Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Politika Bürosu Başkanı Krzysztof Szczerski, ülkesinin Türkiye’den 24 adet SİHA satın almasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bayraktar TB2 ile önemli bir boşluğumuzu dolduracağız. Bu ekipman, küresel pazarda neredeyse rakipsizdir. Savaş alanında etkinliğini gösterdi. Yeni hareket fırsatları elde ediyoruz" dedi.

GİRİŞ 27.05.2021 16:00 GÜNCELLEME 27.05.2021 16:01
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Polonya’ya 24 adet SİHA satmasının yankıları sürüyor. Polonya Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Politika Bürosu Başkanı Krzysztof Szczerski, wPolityce isimli haber sitesine verdiği demeçlerde, Bayraktar TB2’ye övgüler dizdi.

Bayraktar TB2 alımı ile Polonya Savunma Bakanlığı’nın konseptlerinde önemli bir boşluğun doldurulacağını belirten Szczerski, şu ifadeleri kullandı:

"TÜRK EKİPMANLARI KÜRESEL PAZARDA RAKİPSİZ"

Bu dronların satın alınması, Savunma Bakanlığı'nın konseptlerindeki önemli bir boşluğu dolduruyor. Yerli sanayi bu boşluğu dolduramaz ve Türk teklifi en iyilerden biri. Bu ekipman, küresel pazarda neredeyse rakipsizdir.
Bayraktar TB-2

AVRUPA'NIN GÜVENLİĞİ İÇİN TÜRKİYE ÖNEMLİ

Aynı zamanda, savaş alanında etkinliğini gösteren bir ekipmandır. Yeni eylem fırsatları elde ediyoruz. Türkiye, NATO’nun ve Avrupa’nın güvenliği için önemli. Çok az insan bu ziyaretin gerçekten ne ifade ettiğine ne anlama geldiğine odaklanıyor.

YORUMLAR 112
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyy kılıçdaroğlu eyyy meral , elin gevuru, polonyalısı kadar bile ülkenizle gurur duyamıyorsunuz.......yazık size çok yazık.
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir de savaş uçağını yaptığımızda görün siz...
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sihaların ne anlama geldiğini en iyi HDP biliyor. Çünkü dağdaki gardaşlarını gebertip hayvanlara yem ediyor, gerçi onları hayvanlar bile yemez. Daha durun bitmedi. O babayiğit ler Allahın izniyle savaş uçağını da yapacak. İttifak kurduğunuz ortaklarınızla hep beraber sarım sarmalak ağlaşırsınız artık
    Cevapla
  • M~e~t~o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo çok güzel yazmışsın....
    Cevapla
  • Mehmedim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar gurubuna /Selçuk Beye bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak teşekkür ederim. Bizi gururlandırdığı İçin. Ayrıca Devletimizin bu guruba özel bir Üstün Hizmet Madalyası vermesini isteriz.
    Cevapla
  • Mecit albayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne madalyası adam kızını vermiş daha ne yapacak
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Nato nun cani cehenneme avrupanin güvenligi türkiyenin görevi degil türkiye avrupanin mülteci kampi degil türkiye rusya ile ortak hareket etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle