Korkutan tahmin: 2029 yılına kadar normale dönülmeyecek

Eurocontrol bir sektör için korkutan tahminini açıkladı. Avrupa'daki hava trafiğinin 2029 yılına kadar COVID öncesi seviyelerine geri dönmeyebileceği dile getirildi.

 Korkutan tahmin: 2029 yılına kadar normale dönülmeyecek
Korkutan tahmin: 2029 yılına kadar normale dönülmeyecek
GİRİŞ 23.05.2021 14:47 GÜNCELLEME 23.05.2021 14:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Brüksel merkezli hava trafiği yönetim kurumu yayınladıkları raporda, bu yıl ocak ve nisan ayları arasında Avrupa hava sahasındaki uçuş sayısının 2019'un aynı dönemine göre yüzde 65 azaldığını söyledi.

Eurocontrol, aşı uygulamalarına ve COVID-19 aşılarının yeni varyantlara karşı etkinliğine bağlı olarak, Avrupa hava yolculuğunun geleceği için üç farklı model öngördü.

En iyi senaryo, varsayılan seyahat kısıtlamalarının 2021 yazında kaldırılması ve 2024 yılına kadar 2019 trafik seviyelerinde bir iyileşme öngörülmesi olarak açıklandı.

Ancak Eurocontrol, Avrupa'da ve küresel olarak aşılama düzensizse, bunun uçuşları ve yolcu güvenini zayıflatacağını ve on yılın sonuna kadar iyileşmeyi geciktirebileceğini söyledi.

Genel Direktör Eamonn Brennan şunları söyledi: "Durum, Avrupa havacılığı için çok zorlu olmaya devam ediyor. Muhtemelen 2021'in tamamı için (5,5 milyon uçuş) 2019 trafiğinin yaklaşık yüzde 50'sine sahip olacağız. Önümüzdeki yılın sonunda, trafik 2019 seviyelerinin yalnızca yüzde 72'sine düzelecek ve yalnızca kapanışa dönecek 2025 yılına kadar pandemi öncesi olduğumuz yere döneceğiz." 

YORUMLAR 11
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    birde ben korkutan tahmini bi açıklama yapayım :not edn biryere yeni bi virüs geliyor del danayla kuduzun mutasyon hali ve insanlar çıldırıp biri diğerine saldırırken aynı kuduz köpeği gibi ısırıp parçalıyor ve insan insanı yerken birbirinne tükürükle blaşdırıyor ..kurbağalardan alınan bir genle insanalra kendi cinsine erekek erkekeğe kadın kadına ilgi artıyor ve bunu hav a ve su yoluyla bulaştırıorlar dünyada hızlıca cinsiyet sapıklığı her ülkede artıyor..bir başkasıda uzaydan güneş ııklarını yansıtarak isdedikleri bölgelerin kuraklığa sebebi isdedikleribölgelerde fırtınalra sebep oluyorlar..daha bir çok şey var ama şimdilik bnu söylyeyim
    Cevapla
  • Kâmil 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada istediklerini tam yapamadıkları için pandeminin 2029 a kadar sürmesini sağlayacaklar diye anladım
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten ne kaldi o zaman sonuc da iki yil hop dedi gecti o zaman kadar en az yuz virus cikar yeni bunu cok insan hatirlamaz bile hic olmaz ise bin yil deyin tam duz sayi olsun
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    şunu asla unutmayın : insanlar bozuldukça doğal denge bozuluyor meyvenin dünyanın tadı kalmadı hastalıklar artıyor
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupa bu haline 1000 -1.500 şükür etsin nedenmi : uyuşturucu kullanımı yüzde 90 larda fuhuş yüzde 90 larda gayrimeşru çocuk oranı yüzde 70 lerde pkk ya yardımda 20 avrupa üyesi halen yardım ediyor o şehitlerin ahı çok acı çıkar o zaman siz akıbetinizi düşünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle