Kayseri OSB Başkanı Nursaçan'dan 19 Mayıs mesajı

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında gençliğin önemine vurgu yaptı

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan'dan 19 Mayıs mesajı
Kayseri OSB Başkanı Nursaçan'dan 19 Mayıs mesajı
GİRİŞ 18.05.2021 13:55 GÜNCELLEME 18.05.2021 14:56

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türkiye’nin başka ülkelere göre en önemli avantajlarından birisinin genç nüfusu olduğunu söyledi. Türk gençliğinin çok daha fazla sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Başkan Nursaçan, “Gençliğimize güveniyoruz ve genç fikirlerimizin gayreti sayesinde ülkemizin çok daha üretken ve güçlü olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102’inci yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaparak bayramın armağan edildiği gençlik başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19 Mayıs 1919’un Türk tarihi açısından en özel günlerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Tahir Nursaçan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce bugün milletiyle bir araya gelerek kurtuluş meşalesini yakmış ve bu meşale kurulacak olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin yolunu aydınlatmıştır. Bu özel günün Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmesi çok anlamlıdır, çünkü Türkiye Cumhuriyeti bizzat Türk Gençliğine emanet edilmiştir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için Türk gençliğine büyük görevler düştüğünü vurgulayan Tahir Nursaçan, “Zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafya üzerinde emelleri olanların, hesapları bulunanların engellemelerine rağmen bugünlere geldik. Bizimle ilgili hesabı bulunanların hesaplarını bozmak için her alanda çok güçlü olmalıyız. Bunun için de gençliğimizin çok daha fazla sorumluluk alması ve çok daha donanımlı olması gerekiyor. Daha donanımlı ve üretken bir gençlik için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Gençliğimize ve geleceğimize yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyeti’nin emanetçisi ve geleceği olan gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin her ferdinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarını şükranla anıyorum” diye konuştu.