Bitcoin konusunda önemli uyarı

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanları çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Bitcoin konusunda önemli uyarı
Bitcoin konusunda önemli uyarı
GİRİŞ 12.05.2021 08:31 GÜNCELLEME 12.05.2021 08:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD'nin SPK'sı SEC kripto paralara ilişkin rapor yayımladı ve Bitcoin'in yatırımcılar için oluşturduğu riskler konusunda uyarı yaptı.
 

Kripto para piyasalarında hacim azalıyor


TÜM PARAYI KAYBETME İHTİMALİNE HAZIR OLUN

SEC, Bitcoin vadeli piyasalar ve yatırım yapacak borsa yatırım fonlarına yönelik hazırladığı raporda, yatırımcıların para koyacakları fonların açıklamalarını dikkatle okumalarını, tüm paralarını kaybetme ihtimaline hazır olmaları konusunda açıklama yaptı.

Bitcoin'in spekülatif bir varlık olduğu hatırlatılan raporda bu alanda pozisyon alan yatırımcıların çok fazla risk alabildiğini duyurdu.

YORUMLAR 7
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk bilgisayar çıkmıştı ilk suburge gir gir ve bunu gibi bi çok ürün hepimizin hayatında daha güçlü daha yeni yeni neler neler artik mutfak robotlarimiz var bunlari elimizke otelemeyiz.kripto yatırımlarda geç kalinmamali dir. Yapı Kredi artık mobil uygulamasında al sat işlemleri başlamıştır. Teknoloji kaçınılmazdır. Sygl.
    Cevapla
  • Kralınız 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın ne derseniz diyin eninde sonunda TÜM Dünya bu devrime ayak uyduracak ayak uydurulacak öyle yada böyle kabul ettirilecek o kadar.
    Cevapla
  • Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmuş,altın da gümüş de dolar da spekülatif varlıklar,Trump efendi ekonominizi batıririz dedi diye bir saatte 4ten 6 ya çıkan doları unuttunuz galiba,gayet de mantıklı yatırımdır,yeni dünyanın dijital düzeninde bu daha başlangıçtır.
    Cevapla
  • ÖZCAN 58 2 yıl önce Şikayet Et
    altın, Kuran da kıyamete kadar maddi değerini yitirmeyecek tek maden olarak zikredilir. fakat senin savunduğun coin ve alt coinler sanal ortamda oluşturulan arkasında dayanağı olmayan, fiziki olarakda olmayan şeyler. bana sorarsan bu işin sonu 1929 krizinden beter olur. son pişmanlık da fayda vermez. bu üçüncü uyarı. 1- avrupa Birliği mer.bnk 2- İngiltere m.b 3- şimdide abd m.b 4- bill Gates 5- alan musk gerisi size kalmış, ağustos ayına dikkat.
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    Üretime dayanmayan, kalpazanlık piyasası, yeni bir saadet zinciri, birinin parası ötekine veriliyor, sonuncu kafasını dağlara taşlara vursun
    Cevapla
  • oğuz türkü 2 yıl önce Şikayet Et
    Yatırım aracını tutup da kurtuluş aracı olarak görürseniz batarsınız zaten. Üzmeyecek miktarda yapar akıllı adam yatırımını. Tüm parasını kaybetmeyi göze alan da ne bileyim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle