Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri yarın hesaplara yatıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini yarın (5 Mayıs) hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri yarın hesaplara yatıyor
Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri yarın hesaplara yatıyor
GİRİŞ 04.05.2021 12:50 GÜNCELLEME 04.05.2021 12:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, “Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri yarın hesaplara yatırılacak” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 14
  • Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısa çalışma ödemesi aylık 1544 tl alıyoruz.El insaf çok düşük .2000 bari olsun.18 yıldır çalıştığım işyeri 2020 Mart’tan bugüne kapalı .Ya açın çalışalım veya kısa çalışmanın miktarını bir parça olsun iyileştirin ..Bize de yazık..
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım önce şu EYT yi bir çözüme kavuşturun. Staj mağdurlarının haklarını iade edin. Mezarlıklardakilerin maaşlarını ödemekten EYT lilere ödenek kalmıyor.
    Cevapla
  • Abdul 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçma bir terim Eyt. git bunu Avrupa da istesene. 67 den önce emeklilik yok sanki sadece türkiye de yaş sınırı var, kimsenin bir yere takıldığı yok günü gelip şartları elverince hakkı olan emekli olacaktır.
    Cevapla
  • Bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sigorta başladığında şart 5000 iş günü 25 yıl sigorta suresi ben şartlarımı yerine getirmişim benim suçum ne bilmeden konuşuyorsun biz çözüm bekliyoruz abudullll
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    40bintl kira ödüyorum devlet bana 1000 tl veriyo git avrupada ne veriyor sor öğren
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    yavrum türkiyede iş garantin varmı devlet arkandamı burası ingiltere veya Avrupa değil koca kafana sok
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Nisan'da işe başladım, hükümet uzatınca eve gönderdiler yine. Şu an sağlık durumum iyi ama ses çıkarma diyorlar paramı işkur versin diye
    Cevapla
  • Osman45 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt ler mezaman hakkini vereceksiniz bu yasta is bermezler emekli yapmazlar 30 yil calis 9000 gun yap emekli olamiyosun bu ulkede yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle