SSB Başkanı Demir: Hava savunma sistemlerimiz devreye giriyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli hava savunma sistemlerinin devreye girdiğini ve seri üretimlerinin başladığını açıkladı.

SSB Başkanı Demir: Hava savunma sistemlerimiz devreye giriyor
SSB Başkanı Demir: Hava savunma sistemlerimiz devreye giriyor
GİRİŞ 30.04.2021 14:34 GÜNCELLEME 30.04.2021 14:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Azerbaycan ziyaretinden TRT Haber’e özel açıklamalarda bulundu. İsmail Demir, “Hava savunma sistemlerimiz devreye giriyor, seri üretimleri başladı” dedi. "2021’de bazı yabancı kaynaklı sistemlerin yerlileştiğini göreceğiz" diyen Demir insansız kara, deniz ve hava araçlarının yaygınlaşacağına dikkat çekti.

"AZERBAYCAN İLE ORTAKLIK GÜNDEMDE"

"Savunma sanayi ürünlerine çok büyük bir ilgi oluştu, oluşmaya da devam edecek" ifadelerini kullanan Demir, Azerbaycan'ın sahada kabiliyet gösteren ve fark doğuran tüm Türk ürünleri ile ilgilendiğini belirterek şunları söyledi:

"Harekat sırasında alınan dersler ile beraber daha güçlü olmak için iki ülke de hazır olmalı. Kardeşlerimizle muharebe sırasında olduğu gibi sonrasında da faaliyetlerimiz sürüyor. Azerbaycan ile tesis kurma, ortaklık oluşturma, teknoloji paylaşımı ve transferi gündemde...’’

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 2
  • Anti roket ve top 2 yıl önce Şikayet Et
    Anti roket, top, havan için PHALANX tibi ) yapabiliyorsa aynı işi KORKUT belki) bi nokta savunma otomatik modda sürekli aktif olmalı tüm Irak ve Suriyeki büyük küçük üslerde. Uçak saldırısından ziyade şehitleri bunlardan veriyoruz ama koskoca SS den bir icraat yok ölümleri ve itibar kaybını durdurmak için.
    Cevapla
  • Üretelim 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hükümetimizin büyük çalışmaları yerli milli üretimler yapan devlet özel sektör üniversite kuruluşlarımızdan öğretmen ve öğrencilerimizden, savunma sanayimizde daima daha gelişmiş özellikleri olan üretimler daima ARGE’ler yapalım,İnşallah.
    Cevapla