Çalışma İzin Belgesi e-devletten alınabilecek

İçişleri Bakanlığı, çalışma izni belgesinin e-Devlet üzerinden alınabilmesi için başvuru ekranının açıldığını bildirdi.

Çalışma İzin Belgesi e-devletten alınabilecek
Çalışma İzin Belgesi e-devletten alınabilecek
GİRİŞ 29.04.2021 19:59 GÜNCELLEME 29.04.2021 20:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, çalışma izni belgesinin e-Devlet üzerinden alınabilmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

Buna ilişkin başvuru ekranının e-Devlet'te açıldığı bildirilen açıklamada, tam kapanma döneminde muafiyet kapsamında bulunan iş yerlerinde çalışanların e-Devlet sisteminde yaşanılan yoğunluk nedeniyle endişe ve acele etmelerine gerek olmadığı vurgulandı.

Tam kapanma sürecinde muafiyet kapsamında bulunan iş yerlerince düzenlenen mevcut görev belgelerinin 2 Mayıs Pazar günü saat 24.00'e kadar geçerli olduğu belirtilen açıklamada, ayrıca e-başvuru sistemine erişim güçlüğü yaşanması halinde ilgili formun manuel olarak doldurulup çalışan ve iş yeri/firma yetkilisi tarafından imzalanarak görev belgesinin kullanılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, "Kimsenin mağduriyet yaşamaması ve muafiyetlerin kötüye kullanılmaması için her türlü tedbirimizi aldık." ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 14
  • İstanbulllu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize işyerinden izin kağıdı verdiler
    Cevapla
  • TONTON 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun tam kapanmada izin alanlar çıkmaz izni olmayanlar park bahçelerde mezarlıklar da yoğun şekilde bulunurlar bizim millet yasak dinlemez inanmayan camdan dışarı baksın çünkü polis tarafından denetim yooook
    Cevapla
  • Rfs 2 yıl önce Şikayet Et
    hep peşindemi dolaşmak lazım otokontrol kanun kural neye yarar.
    Cevapla
  • anka 2 yıl önce Şikayet Et
    saatlerdir uğraşıyoruz ama sistem çökmüş vaziyette. Ayrıca yarın on gün öncesinden almış olduğum randevum var hastanede 199 u arayıp ordan kod alacakmışım hastaneye gidebilmek için çocuklar bi yandan ben bi yandan saatlerdir arıyoruz ama sürekli orası da meşgul durumda. devletimizin böyle laçka sistemleri kullanmaması lazım vatandaş rezil kepaze oluyor bu durumlarda.
    Cevapla
  • nik 2 yıl önce Şikayet Et
    e devlete girdim çalışma izin belgesi diye bir belge ekranı yok kardeşim
    Cevapla
  • Toprak 2 yıl önce Şikayet Et
    SGK kayıt belgesi yazacan
    Cevapla
  • İllede muhalefet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam da senin gibi zihniyette olanlar için açıklama yapmışlar ama sen hala anlamamışsın
    Cevapla
  • Burası Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi demiş ki; E-devletten seyahat izini alabilmek için formu dolduruyorsunuz ama en son satırda evet kelimesini küçük harfle yazarsan doldurduğun formun kabul etmem illa büyük harfle yazmalısın demiş.
    Cevapla
  • Başka türkiye yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı hayranı olmak ayrı bişey illede muhalefet yapayım derken kumdaki kafan değilde bedeninin dışarda olduğunu unutuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle