Bankalardan 'tam kapanma' kararı! Sistem değişti

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankaların uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebileceğini duyurdu.

Bankalardan 'tam kapanma' kararı! Sistem değişti
Bankalardan 'tam kapanma' kararı! Sistem değişti
GİRİŞ 27.04.2021 20:30 GÜNCELLEME 27.04.2021 20:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TBB'den uzaktan banka hesap açılışına ilişkin yapılan açıklamada, Bankalarca Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik'in 1 Nisan 2021 tarih ve 31441 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandığı hatırlatıldı.

Söz konusu düzenleme ile bankaların uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebileceği belirtilen açıklamada, düzenlemenin 1 Mayıs 2021 itibarıyla yürürlüğe gireceği bildirildi.

Açıklamada, uzaktan banka müşterisi olmak veya hesap açtırmak isteyen kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan çalışmaya www.tbb.org.tr adresli internet sitesinin "Faydalı Bilgiler" bölümünden ulaşılabileceği aktarıldı.

YORUMLAR 7
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Bora nın yaptığı yorum tam uymuş,benim başıma geldi benzeri çünkü...bundan 5-6 sene önce İst-Soğanlı daki evimi satıyor,paramı Garantiye yatırıyorum,sonra bir emlakçıdan yeni ev arıyorum,emlakçının eşi Garantideki bir kadınla sıkı fıkı,banka görevlisi kadın bankadaki paramı kuruşu kuruna söylemiş,bu yüzden pazarlık yapamıyorum.emlakçının bankada ahbabı olduğunu sonradan öğrendim tabi.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnız salgından uygulama tedbirleri çok saçma yapılıyor,sadece eczaneler,hastaneler,bankalar gibi yerlerde sıkı tedbir var...ama bir ulaşım aracına biniyorsun tedbir medbir yok,hele münübüslerde hes kodu uygulaması diye birşeyde yok ve tıka basa yolcu alıyorlar,ayrıca belediye otobüslerinin halini söylemeye luzum yok,ve lokantalar işin yolunu bulmuş ,dışarıdan görülen kapı arkası masalara müşteri almıyor,dışarıdan görünmeyen masalara müşteri alıyorlar bilhassa ,bazılarının çalışanlarında maskeler çene altı.yani uygulamalar karman çorban.
    Cevapla
  • İsm58 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cuma ya esnaf ta açık olmalıydı ya da bankalar da kapanmaliydi
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu millet mal mülk hırsından vazgeçmedik ve corona bitmez sen koyun okduktan sonra sağan çok olur ev alacam araba Alacam TV alayım bilmem ne alayım derken azrail as karşına çıkar ne evden ne arabadan sorar.... Eğer 2 gün sabretsen bankalar batacak zaten ama millette faiz ödemeye geldin mi koşar domuz eti haram sen olmusun domuz eti haram olsa ne yapar....evin araban olmasa bir şey olmaz Hz Adem sen buyan kadar ne krallar ne soylular ne fakirler geçti mezarları bile yok....Allah'a savaş açmayın kazanma olasılığınız yok
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Tel. Dolandırıcılarınin ekmeğine yağ sürecekler yani zaten bu dolandırıcılar bankalarla ortak sanirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle