Minik Asya'ya THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den hediye

Doğduğu günden bu yana uçakla seyahat etmek isteyen ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu isteği gerçekleşmeyen Asya Araz'a THY'den müjde geldi.

GİRİŞ 25.04.2021 01:01 GÜNCELLEME 25.04.2021 01:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Doğduğu günden bu yana uçakla seyahat etmek isteyen ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu isteği gerçekleşmeyen Asya Araz'a Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'den seyahat müjdesi geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Minik Asya'nın babasının çektiği ve sosyal medyada paylaştığı video büyük beğeni toplamıştı. 21 aylık Minik Asya'nın videosunu beğenen THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Asya Araz'ın ailesi ile irtibata geçtiklerini açıkladı. Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Bu güzel kızımız ile AnadoluJet'teki ablaları iletişime geçti. Uçağımıza hoş gelecek; safalar getirecek. İstikbal göklerde, geleceğimiz bu güzel kızımızda" diyerek seyahat müjdesini verdi.

YORUMLAR 10
  • Ahmet KARS 3 yıl önce Şikayet Et
    Sansasyonel reklamasyon
    Cevapla
  • Ahmet KARS 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende coranadan dolayı evden cıkamıyorum. 23 nisan da bu muymuş cocuklarin eksiği. Uçamamak. Şu an daha fazla yazmak istemiyorum. Ulasamadiginiz cocuklari bulun. Camdan disari bakiyorum. Çöpte annesi ile naylon toplayan cocuk neyi gormediyse anneden iyi bir tokat yedi. Kimbilir daha neler neler var. Uçağa kadar. Selamlar.
    Cevapla
  • Gokhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam görüp söylemek mesele değil onu herkes yapıyor sen ne yaptın o anne ve cocuk için ?
    Cevapla
  • Tek VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz hicmi bu memleket de yapılan güzel işleri göremeyeceksiniz ama doğru görür ama gornezler devam edin bu millet görüyor Ve 20 sene dir başta bu iktidar
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk cok tatlı yaa Allah hayırlı evlat etsin. Bu bir ikincisi hiçbir fakirin evinde yuruyuş bandı bulamazsınız.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kardeşim bu reklam kokan jestleri. Annesi öğretmen, babası doktor. Diledikleri zaman, diledikleri yere gidebilirler. Bir garibanın çocuğunu, yada bir yetimi uçurun da, sadece onlar değil, bizler de haberi okuduğumuz da sevinelim.
    Cevapla
  • Ruken 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye bıraksın unutalım gitsinler mi ? Çöpten ekmek yemeye devam mı etsinler?
    Cevapla
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu ajitasyon kokan yorumları...
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    video muhteşemdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle