Bir kripto para borsası daha kapandı! MASAK'tan açıklama!

Son dakkika: Thodex'in ardından Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı.

Bir kripto para borsası daha kapandı! MASAK'tan açıklama!
Bir kripto para borsası daha kapandı! MASAK'tan açıklama!
GİRİŞ 23.04.2021 21:38 GÜNCELLEME 24.04.2021 02:57
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Kripto para borsası Thodex'in ardından Vebitcoin de faaliyetlerini durdurma kararı aldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, "Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlyacağız." denildi.

MASAK'TAN AÇIKLAMA!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, işlemleri durdurduğunu açıklayan Vebitcoin firmasının Türkiye’de bulunan tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke koydu.

MASAK’tan edinilen bilgiye göre, işlemlerini durdurduğunu açıklayan Vebitcoin firmasının MASAK tarafından Türkiye’de bulunan tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke koyduğu belirtildi. Ayrıca MASAK tarafından söz konusu firma ve yöneticileri hakkında da inceleme başlatıldı.

VEBITCOIN CEO'SU GÖZALTINA ALINDI

Villasına 2 kişinin girmeye çalışmasının ardından eşi ve 2 çocuğu ile birlikte Menteşe ilçe merkezindeki evine taşınan İlker B., akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.  

YORUMLAR 146
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam. Coine para yatıranlara üzülmüyorsunuz olacağı buydu diyorsunuz, birde şöyle düşünün: Kaçırılan para bu ülkenin parası...
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedava peynir sadece fare kapanında olur
    Cevapla
  • Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir söz
    Cevapla
  • Fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    Gülmeyin komşunuza gelir başınıza.
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtaçlara yardım etselerdi. Allah onlara 1'e 10 verirdi. Allah yapılan iyilikleri 1'e 10 olarak verir.
    Cevapla
  • Alird 2 yıl önce Şikayet Et
    Kriptolara devletin belli yasakları getirmesinden sonra bu şekilde olayların çıkması manidar.sanyii devrimini kaçirdığı gibi bu treni kacırmasın ülke.kripto yatirimları yapmalı daha çok önem vermeliyiz.dünyada kripto hacminde 4.sıradayız.yeni durumlardan korkmak yerine yeni durumlara akıllıca adapte olmalıyız.dünya her zaman değişir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle