Solar enerjide yatırıma devam

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde 2013 yılında kurulan Ödül Sun Relianca Enerji, Türkiye başta olmak üzere ABD, Avrupa, Orta Asya’da hizmet veriyor

Solar enerjide yatırıma devam
Solar enerjide yatırıma devam
GİRİŞ 23.04.2021 08:58 GÜNCELLEME 23.04.2021 08:58

Kuruluş amaçlarının konut, ticari ünite ve benzer amaçlı kullanım için yüksek performanslı solar ürünler üretmek ve bu ürünleri yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda satmak olduğunu belirten Ödül Sun Relianca Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güven, çatı üzeri GES pazarındaki kapasitenin yüzde 90’lık kısmını iç piyasadan karşılayacak düzeye getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kapasite artıyor

Müşteri portföyünü daha çok sanayicilerin oluşturduğunu ancak çiftçilere kolaylık sağlayan sistemler sayesinde çiftçilerin de müşteri portföyünde yer aldığını belirten Güven, şunları ifade etti:

“Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Makine parkurumuzu daha otomatik hale getirecek parça ve ekipmanların yatırımını yaptık. Bu yatırımlarla hem üretimi, hem de üretim kapasitesini artırdık. Müşterilere son teknoloji ürünleri sunduk. Uzun vadede, ülkemizdeki yatırımlarımızı artırıp, çalışmalarına devam ettiğimiz ülkelere yeni tesisler kurarak solar sektöründe öncü olmayı hedefliyoruz.”

Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını genişlettiklerini belirten Güven, inovatif çalışmalar yaptıklarını söyledi.