Hulki Cevizoğlu: '128 milyar dolar' propagandası dışarıda hazırlanıp CHP'ye servis edildi

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP'nin '128 Milyar nerede' yalan propagandasının kaynağının yurt dışında olan Türk bir iş adamı olduğunu söyledi.

GİRİŞ 23.04.2021 01:28 GÜNCELLEME 24.04.2021 12:19
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Birilerine peşkeş çekildiği, hatta yurt dışına aktarıldığı bile söylenen  '128 Milyar nerede' yalanının altından yurt dışı bağlantıları çıktı.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu CNN Türk'te Gece Görüşü programında bu propagandanın Türkiye'nin gündemine bir anda nasıl düştüğüne ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"KAYNAĞI YURT DIŞINDA OLAN BİR İŞ ADAMI"

Cevizoğlu, "Bu 128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Eskiden Türkiye’de bankaları olan birisi. AK Parti’ye daha önce yaklaşmak istedi ama sonuç alamdı. Türkiye’de bir ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP’nin önüne geliyor." ifadelerini kullandı.

CEM UZAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

CHP ve FETÖ'nün haftalardır ortaya attığı ve çeşitli yalanlarla da besleyip büyüttüğü 128 milyar dolar yalanıyla ilgili Gazeteci Hulki Cevizoğlu katıldığı bir canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hulki Cevizoğlu açıklamasında 128 milyar dolar yalanının yurt dışı kaynaklı olduğunu ifade etmiş ve "Bu isim eskiden Türkiye'de bankaları olan bir işadamı" demişti. O işadamının bir dönem Türkiye'yi milyarlarca dolar zarara uğratıp annesi babası ve kardeşiyle beraber yurt dışına kaçan iş adamı Cem Uzan olduğu anlaşıldı.

SÖZCÜ GAZETESİ'NE SERVİS ETMİŞ

Cem Uzan'ın 128 milyar dolar yalanını ise CHP'nin yalan organı Sözcü Gazetesi ve bu gazetenin yazarı Murat Muratoğlu aracılığı ile aktardığı belirtildi.

O EKONOMİST İLHAN KESİCİ İDDİASI

Cevizoğlu’nun “bana bunları sağın, solun, kuzeyin, güneyin, herkesin sevdiği, ekonomiden anlayan bir kişi anlattı” dediği kişinin İlhan Kesici olduğu iddia ediliyor.

İlhan Kesici, katıldığı televizyon programında  Kesici, "Nereye gitti, nereye gider, nereden gelir? O bilgilerin üzerine tahminimiz var ama şimdi söylersek kendi söylediğimiz şeyi kırmış oluruz. Ama şunu söyleyeyim kaybolmaz." demişti.

128 milyar dolar nerede?

Hulki Cevizoğlu'ndan CHP'ye: Bıdı bıdı konuşacaklarına...

YORUMLAR 59
  • Tamer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümün geleceğini görünce suçu komşuya atın he bizde yedik ....bu kez yalanin süresi yatsıyı biraz geçti diye ortaya çıkmasını sandınız ....iş adamı ortaya atmış. ....he yaff .he. İnandık ....
    Cevapla
  • Cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım, bu mubarek gecenin hatırına bu ülkeye zarar vermeye çalışanları yok et.
    Cevapla
  • Boztepe 52 2 yıl önce Şikayet Et
    Aminnnnnnn
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden hiç şaşırmıyoruz bu chdp ve yalakaları nın söylediği yalan ve palavlalara. Sanki bu partinin her pisliği yapmış olması daha fazlasını yapabileceğinin kanıtı gibi bir anlayış hakim Milletimizde.
    Cevapla
  • Tahsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Cem uzan Türkiye'nin en büyük hırsızıdır.
    Cevapla
  • Cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam Motorola ile amerikayı dolandırdı, bunun gibiler CHP iktidarını dört gözle bekliyorlar.
    Cevapla
  • Adanalı. 2 yıl önce Şikayet Et
    chp bu yalan yalan yalan heykel,taciz tecavüz alğı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle