Kripto para borsası Binance’a inceleme başlatıldı

Avrupalı regülatörler, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'nin menkul kıymet kurullarına uyup uymadığını inceleme kararı aldı.

Kripto para borsası Binance’a inceleme başlatıldı
Kripto para borsası Binance’a inceleme başlatıldı
GİRİŞ 22.04.2021 13:35 GÜNCELLEME 22.04.2021 13:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Financial Times’ın haberine göre Avrupalı regülatörler, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’nin hisse senedi tokenlerinde işlem yapılmasına imkan verirken AB’nin menkul kıymet kurallarına uyup uymadığını inceleyecekler.

İslam Memiş'ten bomba Thodex açıklaması: 2 milyar dolardan çok daha fazla

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in havalimanından çıkış görüntüleri

Thodex hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika: Kripto para dünyasında şoke eden gelişme! Kripto Tosuncuk: 2 milyar $ ile uçtu

İngiltere Finansal Yürütme Otoritesi (FCA), FT’ye yaptığı açıklamada hisse tokeni ürününü anlamak için Binance ile birlikte çalıştıklarını belirtirken, ürünlerin ve hizmetlerin FCA kurallarına uygun olup olmadığının belirlenmesinde Binance ve üst yönetim ekibinin sorumlu olduğunu da vurguladı.

Almanya’da Bafin ise hisse token platformu için potansiyel soruşturma konusunda bilgi vermedi.

KOMİSYONSUZ İŞLEM YAPILABİLECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Binance önceki hafta yaptığı açıklama ile hisse senedi tokenleri ile komisyonsuz işlem yapılacağını duyurmuş ve şu an için Binance hisse senedi tokenleri ile birlikte sadece Tesla hisselerinin komisyonsuz olarak alınıp satılabildiğini açıklamıştı.

14 Nisan’da Coinbase hisse senetlerinin Nasdaq’da işleme açılması sonrası da Coinbase hissesi ile desteklenen “COIN” token'ını platformunda listeleyeceğini duyurmuştu. Token'laştırılmış Coinbase hissesi, COIN/BUSD işlem çiftiyle alınıp satılabiliyor.

Binance’nin hisse tokenlerinde ABD, Çin ve Türkiye’den işlem yapılamıyor.

Binance, kendi web sitesinden yaptığı açıklamada daha fazla hisse senedi tokeni ve özelliği listeleyerek piyasa talebine yanıt vermeye devam edeceğini belirtirken, bunun için FTX ve Bittrex Global'in de iş birliği içinde olduğu Alman finans firması CM Equity AG ve İsviçre merkezli tokenizasyon şirketi Digital Assets AG ile anlaştığını da duyurmuştu.

YORUMLAR 7
  • Yorgun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyada filim bitmez havada ne kadar sinek varsa karada okadar inek var sağmasını bilirsense vesselam
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    ne demisler kerizler olmasa uyaniklar ac kalir bedavadan para kazamak kolay mi sandiniz nerde para saciliyormus gibi bir yapi varsa bilinki arkasindan muhakkak sahtekarlik dolandiricilik cikar ben anlamam bitlikoyundan eninde sonunda midyata pirince giden evdeki bulgurdan olur oturun evinizde yiyin bulgurunuzu ne isiniz var bitlikoyunla alin size kiripto bitli koyan.
    Cevapla
  • HAYAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Son dakika olarak başka haber ajansında gördüm bu şahıs konuyla ilgili basın açıklaması yapmış.
    Cevapla
  • ilşunail 2 yıl önce Şikayet Et
    bunun arkasında devlet veya devletler veya terör yapılanmaları veya hepsi birden olmadan buiş olmaz hiçbiri yoksa bile arık olmalı ben terör örgütünün yerinde olsam kafasına çökerdim büyük para
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ olabilir
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne başlatırlarsa başlatsınlar kripto piyasasının çöküşüne engel olamayacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle