Sosyal Market projesi hayata geçiriliyor

Mersin'de Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Sosyal Market projesini hayata geçiriyor.

Sosyal Market projesi hayata geçiriliyor
Sosyal Market projesi hayata geçiriliyor
GİRİŞ 16.04.2021 17:36 GÜNCELLEME 16.04.2021 17:37

Mersin'de Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kaymakamlık olarak çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, giyim ayakkabı ve kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerini ücretsiz karşılayabilecekler.

Hemen her fırsatta dar gelirli ve yardıma muhtaç vatandaşların yanında olan Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Kaymakamlığı olarak çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların giyimden ayakkabıya ayrıca kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerini ücretsiz karşılayabilecekleri 'Sosyal Market', bir diğer adıyla 'Sizin Market' projesinde sona yaklaşıldı.

DEVLET VATANDAŞ EL ELE

Mersin'de göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sevgisini kazanan ve her fırsatta devletin sıcak elini vatandaşlar üzerinde hissettiren Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, devlet ile vatandaşın el ele olduğunun en önemli örneklerini görev yaptığı ilçede sunuyor.

Sosyal Market, bir diğer adıyla Sizin Market projesinde, kentte faaliyet gösteren firmalar bağışta bulunacak, Akdeniz Kaymakamlığı da hayata geçirdiği bu proje ile bu bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak.