Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: İlk köprünün yapımı Haziran'da başlıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul üzerinden geçilecek ilk köprüden bir tanesinin adımın Haziran’da atılacağını açıkladı.

GİRİŞ 16.04.2021 14:07 GÜNCELLEME 16.04.2021 15:19
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan,  "İlk etapta planlanan 6 tane köprü, bunun 7 olma durumu da var. Şu anda projelendirmede bu adımlar atıldı. Muhalefetin işi gücü bu ülkeden hayırlı bir işin yapılmasının engellemek. Kanal üzerinden geçen köprülerin hayata geçmesi üzerine çalışıyoruz. Haziranda ilk köprünün adımını atacağız." dedi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması

CHP'nin Kanal İstanbul yalanları ve gerçekler!

YORUMLAR 70
  • Anti Chppkkfetöipit 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis boş ver ülkede iş beğenmeyen işsiz tayfası boş konuşan bir sürü var... Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Nacizane bende bir fikir vermek isterim. Kanalın üstüne kurulacak köprülerin maliyetleri yüksek olur. Bu nedenle kanalın aldinda tüneller inşa etmek hem daha az maliyetli, hemde bakım onarım giderleri azalır diye düşünüyorum. Hesap kitap etmeye değer bence.
    Cevapla
  • Necat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ramazanda gece sucuk yemeyin susatiyor iftarda yemeyin bence sucuk hiç yemeyin gerekli bişey de değil pidenin içine 1 kilo margarin suruyom üzerinde salça ohhhşş
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis sabırsızlıkla bekliyoruz Dünya projemizin başlamasını. Hem istihdam , hem sürekli gelir ,hem siyasi güç , İstanbulun genişleyerek nufusun yayılması, boğazlarımızın tehlikeden kurtulması yeni iş ve gelir kapıları heyecanımız katlanarak büyüyor.
    Cevapla
  • Mülayim 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna para harcamayın, memlekette çok işsiz adam var ver ellerine kazmayı, onlar yavaş yavaş kazsin, yüz lirada yevmiye ver, hem iş hem as olur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle