İstanbul'da AVM ve dükkanların kapanış saatleri değişti

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'da tüm mağaza ve dükkanların kapanış saati 17:30 olarak yeniden düzenlendiğini açıkladı.

 İstanbul'da AVM ve dükkanların kapanış saatleri değişti
İstanbul'da AVM ve dükkanların kapanış saatleri değişti
GİRİŞ 16.04.2021 11:56 GÜNCELLEME 16.04.2021 12:58
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile yaptıkları görüşmeler sonrasında koronavirüs önlemi olarak AVM ile cadde mağazalarının ve semt dükkanlarının saat 17.30'da kapanacağını açıkladı.


İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Avdagiç, "İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır. Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz" dedi.

 

YORUMLAR 41
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Birşey fark etmiyor ki daha kötü oluyor. 12 saate yayılan müşteri girişi 8 saate sığıyor daha kalabalık oluyor.
    Cevapla
  • Mehmet can 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum, dükkanlar kapanınca millet alışverişi nereden yapacak?
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Ben esnafım. Kapalı olacaksam nereden alacaklar. Malum marketler açık olacaksa sadece bu marketler mi artık "esnaf" olacak ? Hiçbir şey anlamadım ya.
    Cevapla
  • beytullah 2 yıl önce Şikayet Et
    saat 17 de kim paydos ediyor hadi diyelim paydos etti iş yeri evin üskatımı işten cıkacak alışveriş yapacak evine gidecek bu kararı alanlan nerde yaşıyor hükümet milletten halktan iyice kopmuş durumda vesselam...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Vız gelir tırs gider kimsenin salladığı yok zaten sakin sakin takılın gece 11-12 ye kadarda dışarda dursanız ceza falan yazmazlar bu dükkanları 17:30 da kaptama meselesi zaten hikaye yakında esnaf yasağa rağmen cumartesi pazarda açmaya başlayacak sıradan vatandaşa zaten cumartesi pazar serbest yasakların bağlayıcılığı yok onun için
    Cevapla
  • mtdrgn 2 yıl önce Şikayet Et
    kararı alan şunu düşündü kesin. şimdi personel 17 de işten çıksa 17:05 de alışveriş yapacağı yere gitse, 10 dakikada alışverişini yapıp çıksa geriyede 15 dakikası kalıyor. hayatın gerçeklerinden kopmuş kişileri kural koyucu yaparsanız, emekli maaşı ile yazın tatile, kışın kayağa gönderir kalan para ile de yatırım yaptırır!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle