Azerbaycan'ın İctimai Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Selçuk Bayraktar muharebe şatlarının değiştiğini belirterek ' insansız sistemler kuvvetlerinin kurulacağını öngörüyorum' dedi.

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan'ın İctimai Televizyonu'na konuştu.

Bayraktar, Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli insansız hava araçlarının maharetlerinin Karabağ Harekatı'nda net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Geleceği teknolojileri hakkında da açıklamalarda bulunan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar “Muharebe felsefesi değişiyor. Artık daha zihinsel meleke odaklı teşkilatlara ihtiyaç duyuluyor. Bilgisayar teknolojisini anlayanların bu araçları daha iyi yönettiğini görüyoruz. Dünyada nasıl kara, hava, deniz kuvvetleri gibi tümüyle o alana yönelik birlikler kuruluyorsa, insansız sistemler için de insansız sistemler kuvvetlerinin de kurulacağını öngörüyorum" dedi.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 08.04.2021 22:22
    TEKLİFİMM : En son versiyon SİHA'ların adııı..".EBABİL"... olsunnnn...
  • Hans 08.04.2021 19:40
    Yeni ordunun askerleri hazır merak etmeyin gençler digital oyun oynamaktan sizin hava araçlarınızı ufff , siz yeterki muhumatlari hemen bitmesin...
  • Bozkurt 08.04.2021 19:34
    Chp kafalı katar emlak diye başlık atmış.biz sihalari zaten Rusya ve ABD ye karşı kullandık . Sen herhalde o zaman chpdeki tecavüzleri örtbas etme ekibindeydin galiba.
  • katar emlak 08.04.2021 18:55
    dua et de ukranyaya sattığın sihaları, dostumuz rusya ya karşı kullanılmasın. zira bu ara, gaz veren verene. amerikadan bile gaz verenler var. rusya buna karşılık verirse ne cevap vereceksiniz?
  • Sabır 08.04.2021 18:48
    Müslüman Türkün cihangirlik cihat ruhunu canlandırın gerisini zaten icat eder. Alperen,akıncı, delikanlı, mazluma kolkanat geren, zalime, haine acımayan, gözünü budaktan sakınmayan, nefsine uymayan bilakis yaradanın emirlerine boynu kıldan ince bir kişilik ureten eğitim sistemi şart. Yoksa eriyip gideceģiz bu coğrafyada veya sürülüp gonderilecegiz vatansız kalacağız. Bu seçenek değil. Var olmak için zorunluluk.
Daha fazla yorum görüntüle