Halkbank, 60 yaş üzeri ve emekli müşterilerini unutmadı

Halkbank, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 60 yaş üzeri emeklilerini ve müşterilerini ağırladı.

Halkbank, 60 yaş üzeri ve emekli müşterilerini unutmadı
Halkbank, 60 yaş üzeri ve emekli müşterilerini unutmadı
GİRİŞ 06.04.2021 09:32 GÜNCELLEME 06.04.2021 09:32

Bankadan yapılan açıklamaya göre, her yıl, 18 - 24 Mart’ta düzenlenen Yaşlılara Saygı Haftası, sağlıklı yaşlanma ve yaşlılık döneminde yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

‘Hep yanınızdayız’

Halkbank, bu farkındalığa katkı sağlamak amacıyla “Büyüklerimiz Hazinemizdir” etkinliği düzenledi. İstanbul’daki etkinliğe katılan Dr. Sinan İbiş, gelecek dönemde yaşlı nüfusun artacağına dikkati çekerek, sağlıklı yaşlanmaya ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Kovid-19 sürecinin özellikle yaşlı ve emekliler için kolay geçmediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Ancak sevenlerimizle içten kucaklaşabileceğimiz güzel günlerin geleceğine yönelik inancım tam. Pandeminin sona ermesi ile başta yaş almış müşterilerimiz olmak üzere, bankamız emeklileriyle birlikte çok daha geniş katılımla bu etkinlikleri devam ettirmek temennimiz.

Halkbank olarak her zaman yaş almış büyüklerimizin zorlu süreçlerinde yanındayız. Yerinde hizmet bankacılık anlayışıyla onlara destek olmak geleceğe yönelik hedeflerimiz arasındadır. Büyüklerimiz bizim sadece toplumsal hafızamız değil, geleneklerimizi gelecek nesillere taşıyan, sosyal dokumuzu bütünleştiren değerlerimizdir.”