TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka genel müdürleri ile görüştü

Bankacılık kaynakları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile faydalı bir görüşme gerçekleştirildiğini bildirdi.

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka genel müdürleri ile görüştü
TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, banka genel müdürleri ile görüştü
GİRİŞ 21.03.2021 21:44 GÜNCELLEME 21.03.2021 21:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetimindeki banka genel müdürleri ile çevrim içi toplantı yaptı.

AA muhabirinin bankacılık kaynaklarından edindiği bilgiye göre, toplantıda karşılıklı genel ekonomik değerlendirmeler ele alındı ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Faydalı bir görüşmenin gerçekleştiğini ifade eden üst düzey bankacılar, piyasaya müdahale edilmeyeceği ve piyasaların kendi içinde hareket edeceği izleniminin edinildiği aktardı. 

Para Politikası Kurulu'nun daha önce açıklanan takviminde toplanacağının ve toplantıyı öne çekme gibi bir durumun söz konusu olmadığının ifade edildiğini bildiren kaynaklar, bankacılık sektörünün TCMB Başkanı Kavcıoğlu ve TCMB'nin uygulayacağı para politikalarına destek vereceğini dile getirdi.

YORUMLAR 5
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolara size bir TL ye getirecek çözümü yazdım devlet azcik olsa yapardi 5 yıldır yazıyoruz sayenizde dolar 10 TL olacak gereksiz bakanları getirmissiniz tek bildikleri kağıt üstünde dolarla güreş yapmak o ilk raundda nakavt.dolara çözüm 10 TL yerli şirket kurmak ve tanesi en az 15 milyarlık yatırımla olması ve bu şirketler gıda ilaç teknoloji elktrik eltronik savunma enerji vb 10 alanda toplamda 150 milyar TL ye 10 şirket ve markamız olurdu dünyaya büyük yatırımcı olarak marka şeklinde satılır ne dolara ihtiyaç kalırdı ne Euro'ya her sene bir tanesini yapsak fabrikasını hem halk hem devlet kalkinir acil başlanması gerek bu projeye....
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    toplantıyı niye yapmış belki oldu. kusursuz fırtına geliyor
    Cevapla
  • Abit 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Faiz artı, inşallah dolar da fırlamaz,piyasanın çakalları bekliyor.
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Fırladı bile
    Cevapla