Naci Ağbal'dan veda mesajı

Merkez Bankası Eski Başkanı Naci Ağbal, bir veda mesajı yayınlandı. Ağbal mesajında "Kalıcı fiyat istikrarı için cesur bir çalışma yürüttük" ifadelerini kullandı.

Naci Ağbal'dan veda mesajı
Naci Ağbal'dan veda mesajı
GİRİŞ 20.03.2021 15:05 GÜNCELLEME 20.03.2021 16:05
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alınarak, yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu atandı. Görev değişikliği sonrası Naci Ağbal bir veda mesajı yayınlandı. Naci Ağbal mesajında şu ifadeleri kullandı:

Elimden geldiğince bankamızın daha ileri gitmesi için çalıştım. Merkez Bankası’nın yegane görevi olan kalıcı fiyat istikrarının sağlanması için çok önemli ve cesur ve çalışma yürüttük. İnşallah bir gün kalıcı fiyat istikrarı hedefi sağlanır ve ülkemizde kalıcı finansal ve ekonomik istikrar elde edilir.

YORUMLAR 51
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Ekonomistler in faizin sabit tutulması öngorüsü var iken dolar zaten aşağı yönlü bir seyir izlerken ülke büyümüş ve tüm kredi derecelendirme kuruluşları da seni bu yıl daha fazla büyüyecek diye tahmin dahi ederken dış politika da AB Abd Rusya ile ilişkiler normalleşme ye baslamışken hatta Akdeniz'de Mısır İsrail den dahi Akdeniz için zeytin dalları uzatilmışken Yunan dahi mağlubiyeti kabul edip el pence dururken bu merkez bankası hangi gerekçe ile faiz arttırır aksine düşürmesi için tüm şartlar oluşmuşken faizi arttırırsan kafanı koparırlar mesele budur başkanlık sisteminin en büyük güzelliğidir
    Cevapla
  • Aydın Ayvaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamuya bu değişikliğin nedeni açıklanması gerekir.Neden ?
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    faiz artırımı
    Cevapla
  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşandı bitti saygısızca
    Cevapla
  • Mustafa binboğa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hacı emmi burası babanın çifliği değil baş koyduysan başını gün gelir alırlar akıllı ol burası türkiye haddini bil
    Cevapla
  • Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Faiz batırdıkça hala çözümü faizli sistemde arayanlar çırpındıkça daha fazla batacaktır faiz haramdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle