Görevden alınan Naci Ağbal'dan ilk açıklama!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alınarak, yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu atanmıştı. Görevden alma kararı sonrası ilk kez konuşan Ağbal, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dahil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Görevden alınan Naci Ağbal'dan ilk açıklama!
Görevden alınan Naci Ağbal'dan ilk açıklama!
GİRİŞ 20.03.2021 06:56 GÜNCELLEME 20.03.2021 07:00
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Naci Ağbal sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dahil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.

YORUMLAR 139
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın, sen doğruyu yaptın eğriler utansın.
    Cevapla
  • Kasım Ocak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu olanlarda Erdoğan'ın hiç sorumluluğu yok, aksini söyleyen varsa çıksın ortaya!
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hacı niye dolar alıyorsun diye sorsan "100 liralık dolar alırım bir sene sonra 150 lira olur; yoksa param aynı kalıp erir" diyecektir. Fakat o 50 lira farkın önemli bir kısmı sen dolar aldığın için hacım, kalanı da ithal sevdamızdan. Madem ithal sevdamız var paramızın biraz değer kaybetmesine katlanmalıyız demek mi daha adil yoksa ona TLde kalanlar katlansın ben dolar alıp aradan sıyrılırım demek mi? Bu durumda faiz TLde kalana haram, dolara geçene helal olmuş gibi olmuyor mu? Bu geçmiş ümmetler gibi faizde çifte standart hatasına düşmek olabilir mi?
    Cevapla
  • M,alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Partide degerlendirilecegini umuyoruz
    Cevapla
  • Enver 3 yıl önce Şikayet Et
    Merkez bankası döviz rezervini doldurmak çok kolay .Rahmetli Erbakan 50 .000 Markı merkez bankasına iki yıllığına yatıran yurt dışından gümrüksüz yada az miktarda gümrükle bir araba çıkartır diye bir yasa çıkartmıştı. veya ziraat bankası bakın Türkiye’ye dışardan döviz nasıl akıyor ..
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın yastık altını bir doyurabilsek rezervler de dolacak. Fakat yastık altında bir karadelik var, sağcısında solcusunda, hacısında bacısında bir Benjamin sevdası var ki şimdi dışarıdan 50 milyar dolar gelse kasa yine boş kalabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle