Son dakika haberi: Bakan Lütfi Evlan açıkladı: Altına yönelik tedbirler geliyor

Son dakika haberi: Anadolu Ajansı Editör Masası'nda 'Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin soruları yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, altına yönelik yeni bir düzenleme yapılacağını açıkladı. Elvan, "Altına yönelik tedbirler aldık. Yeniden düzenlenecek. Kıymetli madenlerin ithalatı sonrası kaydedilen aşamalar daha şeffaf olacak" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Bakan Lütfi Evlan açıkladı: Altına yönelik tedbirler geliyor
Son dakika haberi: Bakan Lütfi Evlan açıkladı: Altına yönelik tedbirler geliyor
GİRİŞ 16.03.2021 12:32 GÜNCELLEME 16.03.2021 12:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda konuk oldu. 'Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Elvan, altına yönelik tedbirler alındığını belirterek, "Altına yönelik tedbirler aldık. Yeniden düzenlenecek. Kıymetli madenlerin ithalatı sonrası kaydedilen aşamalar daha şeffaf olacak. Bir başka önemli husus sanayide yeşil dönüşüm son derece önemli. Hep ön planda olacak. Herhangi bir atığın ekonomiye kazandırılmasını arzu ediyoruz. Yeşil üretim için Ar-Ge desteklerini arıttıracağız" dedi.

Son dakika haberi: Bakan Elvan'dan reform paketi açıklaması

"DİJİTAL PARALARLA İLGİLİ CİDDİ KAYGILARIMIZ VAR"

Merkez Bankası'nın dijital para konusunda çalışma yaptığını da hatırlatan Bakan Elvan, "Teknolojik altyapı için Ar-Ge projesi yürütülüyor, yasal altyapı için hazırlığımızı yaptık. Dijital para ile kriptoyu karıştırmamak lazım. TL karşılığı dijital paradan bahsediyoruz. Kripto paralarla ilgili çok ciddi kaygılarımız var" ifadelerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette ac Yok israf va millet yediğini sindirmek için spor salonuna ve yürüyüş yapıyo.
    Cevapla
  • Cmd12 3 yıl önce Şikayet Et
    Faizleri artır altına vur darbeyi,ondan sonra millet kripto paralarda niye geziyor.Ona da el atın bakalım ne olacak.Milletin parası altında eridi düşen bir şey yok her şey pahalı
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    15 bin liraya iphone telefon alan milletin türklirası değer kaybediyor söylemine sadece gülüyorum. Türklirası değil sen değer kaybediyorsun. Sonra da açım deyip devleti suçluyorsun Yazık...
    Cevapla
  • Pişmanı ye 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende var bu telefon ve pişmanlığını yaşıyorsun
    Cevapla
  • Vayyy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette kaç kişide var bu 15 binlik telefon. Tutturmuşsunuz telefon telefon. Bu memlekette bu ay alışverişte 4 L yağ cıkmış neden millet alamıyor. Yeter artık şu telefon muhabbeti. Sanki 83 milyonun 50 milyonu 15 binlik telefon kullanıyor.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    siz gerçekten öbür tarafa ahirete inanıyormusunuz gerçekten içinizde inanç var mı 15 bine telefon alan diyor adam ya bunlarla aynı yerde yaşamak ne zulummüş be arkadaş reis bu tiplerden bizi kurtarmalı
    Cevapla
  • Bckround 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kez 15000 tl telefon alıyor zaten
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Son açıklanan rakamlara göre bireysel döviz mevduat hesaplarında 155 milyar dolar var. Bu insanlar şu an TL ye dönse sizce dolar kaç TL olur? Ama bunların kafa basmaz bu işe. Kendi elleri ile memleketi batırırlar sonra hükumeti suçlarlar.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunların dediğinin tam tersini yapmak lazım. TL de kalın dediler zarar eden biz olduk.
    Cevapla
  • Coşkun Çevik 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen paranı dolara yatır anavatanına sahip çık batarsan da vatanseverlikten bat... Biden sana madalya taksın.!
    Cevapla
  • DİJİTAL BANKNOT 3 yıl önce Şikayet Et
    SENYORAJ HAKKI DEVLETİN OLSUN. Kullandığımız kağıt paranın (Banknot) üzerindeki seri numara sadece o banknotu temsil eder. Dijital cüzdanlar arasında banknot yerine o banknota ait seri numaralar el değiştirir. Mesela 100 TL yazan bir banknotun üzerindeki seri numaranın dijital ortamdaki değeri yine yüz lira kabul edilir. Kişi ve kurumlar kağıt banknotlara değil, o banknotların dijital seri numaralarına sahip olur ve bu seri numaralar kişi ve kurumların dijital hesap cüzdanlarında tutulur. Bir banknotun geriye doğru izi de sürülebilir. Hangi seri numara şimdi kimin dijital cüzdanında, kimden almış, ne karşılığında kime vermiş, o dijital paranın yani o seri numaranın geçmişi takip edilebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle