Bakan Varank'tan son dakika yerli aşı ve AB açıklaması!

Son dakika haberi: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bugüne kadar Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında 800 milyon avro destek sağladık. AB ile ilişkilerimizi güçlendirmenin, tam üyelik yolundaki çalışmalarımıza odaklanmanın her zamankinden daha elzem olduğunun bilincindeyiz" dedi. Bakan Varank "Yerli aşı sene sonuna kadar elimizde olacak" açıklamasını yaptı.

Bakan Varank'tan son dakika yerli aşı ve AB açıklaması!
Bakan Varank'tan son dakika yerli aşı ve AB açıklaması!
GİRİŞ 15.03.2021 12:03 GÜNCELLEME 15.03.2021 12:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Rekabetçi Sektörler Programı Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "AB ile ilişkilerimizi güçlendirmenin, tam üyelik yolundaki çalışmalarımıza odaklanmanın her zamankinden daha elzem olduğunun bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, "AB ile uyum sürecinde başvurduğumuz başlıca mali araçlardan olan IPA ve Birlik programlarından daha fazla istifade etmek istiyoruz." diyerek, "Bugüne kadar Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında 800 milyon Euro destek sağladık." şeklinde konuştu.

YERLİ AŞI NE ZAMAN KULLANILACAK?

Bir süredir devam eden ve denemeleri süren yerli aşıya ilişkin olarak Bakan Varank yılsonunu işaret etti. Bakan Varank "Yerli aşı sene sonuna kadar elimizde olacak" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • ,,,,,,,,,,,, 3 yıl önce Şikayet Et
    300 yıl önce yaptığımız aşıyı , 300 yüz yıl sonra yapamıyoruz ;bir gariplik var.Biz bu merete , gavurlarla aynı an başladık , onlar yapalı (aşıyı) 6 ay oldu ; ama bizim yapmamıza , daha aydan fazla var,,,Garip,
    Cevapla
  • Mustafa Dudu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşının etkileri iyi veya kötü sonuçların takibi için bir süreç zaman gerekli bence o yüzden süreç bekleniyor
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki bazı şeyler ters gitti, olabilir, millet olarak birşeyin hemen olmasını istiyoruz, ama biz bu işlerde yeniyiz, tecrübe gerek, inşallah ilerde aşı ve ilaç sektöründe daha iyi noktalara geliriz.
    Cevapla
  • niksarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    nisan ayı sonunda diye biliyorduk..
    Cevapla
  • ervatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    hani mayısta vurulmaya başalanacaktı ?
    Cevapla