Fahrettin Altun'dan Ekonomi Reform paketi açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin, "Ekonomimizi yatırımdan üretime, istihdamdan ihracata kadar her alanda büyütmeyi amaçlayan reform paketimiz Türkiyemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan Ekonomi Reform paketi açıklaması
Fahrettin Altun'dan Ekonomi Reform paketi açıklaması
GİRİŞ 12.03.2021 17:01 GÜNCELLEME 12.03.2021 17:01

İletişim Başkanı Fahrettin Altın, yeni Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Altın yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan reform paketlerimizin ikincisi olan “Ekonomi Reformlarını” açıkladı. Ekonomimizi yatırımdan üretime, istihdamdan ihracata kadar her alanda büyütmeyi amaçlayan reform paketimiz Türkiyemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Altun, şöyle devam etti:

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının olumsuz etkilerine rağmen ekonomik büyümede birçok gelişmiş ülkeyi geride bıraktık. Bugün açıkladığımız reform paketiyle de sanayicimize, küçük-orta-büyük esnafımıza, ihracatçımıza ve tüm vatandaşlarımıza doğrudan dokunuyoruz.

Gelişen ve değişen dünya ekonomik sistemine ayak uydurarak ekonomimizin tüm kırılganlığını ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Salgın sonrası dönemde uluslararası sistemdeki yerimizi sağlamlaştırırken her hanenin ve her vatandaşımızın ekonomik refahını yükseltiyoruz.