Araştırmalar yapıldı! Türkiye Avrupa'da ilk sıraya yerleşti

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye dünyada kripto para kullanan ülkeler arasında dördüncü sıraya yerleşirken, oranın yüzde 16 olduğu gözlendi. Bu orana bakıldığında da Türkiye'nin Avrupa'da birinci sıraya yerleştiği kaydedildi.

Araştırmalar yapıldı! Türkiye Avrupa'da ilk sıraya yerleşti
Araştırmalar yapıldı! Türkiye Avrupa'da ilk sıraya yerleşti
GİRİŞ 09.03.2021 11:31 GÜNCELLEME 09.03.2021 11:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Medya takip kurumu Ajans Press, kripto paraların medya karnesini çıkardı. Ajans Press'in 1 Ocak-8 Mart tarihleri arasında, yazılı basın ve online haber siteleri özelinde gerçekleştirdiği medya araştırmasına göre, son dönemin popüler yatırım aracı kripto paralar, 55 binden fazla haberle gündeme oturduğu saptandı. İlk kripto para bitcoin ise45 bin 498 habere konu olurken, son günlerde yükselen değerinin yanı sıra dolandırıcıların da gözdesi haline gelmesi oldukça konuşuldu. Geçtiğimiz ay ise değerinin bir trilyon dolar üzerine çıktığı görülen Bitcoin'in önümüzdeki yıllarda daha da değerlenmesi bekleniyor.

Bitcoin'de 1 milyon lirasını kaptırdı

TÜRKİYE AVRUPA BİRİNCİSİ

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından yapılan araştırmaya göre de dünyanın en büyük 74 ekonomisi içerisinde nüfusa oranla en çok kripto para kullanan ülke Nijerya oldu. Türkiye ise kripto para kullanan ülkeler arasında dördüncü sıraya yerleşirken, oranın yüzde 16 olduğu gözlendi. Bu orana bakıldığında da Türkiye'nin Avrupa'da birinci sıraya yerleştiği kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogecoin aldım 0,40 kuruşlardan , 5 sene sonra voliyi vuracam . Muhahaha.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok iş olmuş, bu demektir ki batacak ülkeler arasında 4. sıradayız. Bu sanal para suya yazı yazmak gibidir, demedi demeyin. Zaten ortada dolanan bir sanal Amerikan parası var ,bi de üstüne bilgisayara bağlı para eklerseniz vay halimize.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet Tosunlara alışkın :D
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    1900lerin başında Rusyada Siyonistlerin kendi aralarındaki planlarını içeren bit kitap yayınlandı. Bu planlar arasında dünyada büyük savaşların yanı sıra büyük ekonomik çöküntüler çıkarmak var. Bu kripto pararlar fiziki değil. Bilgisayar sistemi çöktü, hacklendi diyerek bütün paralar buhar olabilir. Birde tüm dünyanın bu paralara geçtiğini düşünün. Sabah uyanıyorsunuz siz dahil kimsenin birikimi vs. parası yok.
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık.. 2 müslüman ülke caiz olmayan bir işte üst sıralarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle