Son dakika haberi: Ziraat Bankası'ndan kredi borcu olanlara müjde! Faiz almayacak

Takipteki kredilerle ilgili son dakika gelişmesi: Ziraat Bankası, takipteki borcu 1 milyon TL'yi geçmeyen müşterilerine yeni ödeme imkanı sağladı. Ziraat Bankası takip hesaplarına aktarıldığı tarihteki bakiyelerini tek seferde ödedikleri takdirde, müşterilerinden takip tarihinden borcun kapandığı tarihe kadar işlemiş olan faizi almayacağını duyurdu.

Son dakika haberi: Ziraat Bankası'ndan kredi borcu olanlara müjde! Faiz almayacak
Son dakika haberi: Ziraat Bankası'ndan kredi borcu olanlara müjde! Faiz almayacak
GİRİŞ 03.03.2021 11:58 GÜNCELLEME 03.03.2021 12:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ziraat Bankası, pandemi döneminde uygun koşullarla hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için uygulamaya aldığı kredi paketlerine ilave olarak şimdi de takipte borcu bulunan müşterilerine yeni bir ödeme imkanı sağlıyor.

 

Moody's'ten Türkiye açıklaması: İlk sinyali verdiler

TAKİPTEKİ KREDİLERE ÖDEME KOLAYLIĞI

Bu imkan ile takip hesaplarında borcu bulunan kurumsal, tarımsal ve bireysel müşterilerinin, vadesinde ve/veya ödenmesi gereken tarihte ödeyemeyerek 31.12.2020 tarihi itibarıyla takip hesaplarına intikal etmiş kredilerine ödeme kolaylığı sunuluyor.

Temerrüt faizi dahil takip borcu 1 milyon TL’yi geçmemek üzere; bireysel, tarımsal ve kurumsal müşteriler için takibe intikal bakiyesi, aşağıda belirlenmiş tutarlar içerisinde kalan müşteriler, takipteki borçlarını tek seferde ödemek kaydıyla bu imkandan yararlanabileceklerdir.

FAİZ ÖDEMEYECEKLER

Bu imkandan yararlanmak isteyen müşterilerden, borçlarının takibe intikal ettiği tarihten sonraki dönem için temerrüt veya başka ad altında herhangi bir faiz tahsil edilmeyecektir. Diğer bir ifade ile Ziraat Bankası müşterileri, takip hesaplarına aktarıldığı tarihteki bakiyelerini tek seferde ödedikleri takdirde, takip tarihinden borcun kapandığı tarihe kadar işlemiş olan faizi ödemek durumunda kalmayacaklardır.

Uygulama, 8 Mart 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Takip hesaplarına intikal bakiyesine ilişkin sınırlar; bireysel kredi müşterileri için 100 Bin TL, tarımsal kredi müşterileri için 500 Bin TL ve diğer kurumsal kredi müşterileri için ise 500 Bin TL olarak belirlenmiştir.

YORUMLAR 10
  • bilo 3 yıl önce Şikayet Et
    değil faizin silinmesi, ana paranın yarısına razı olsanız yinede milletin ödeyecek durumu kalmadı
    Cevapla
  • Fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Kur an ı Kerim bakara suresi 278 279 ALLAHu Teala ve hz Muhammed s a v faizle meşkul olana harp ilan ediyor faizle meşkul olan müslüman varsa onlara da harp ilan ediyorlar
    Cevapla
  • Çiçek. 3 yıl önce Şikayet Et
    Faiz ortadan kaldırılmalı ALLAH IN EMRİ FAİZSİZ Bankacılık sistemi oluşturulsun Allah ın izniyle Türkiye çook daha ekonomisi güçlü olur iş çok olur bereket artar çünkü Allah verir Su gibi akıtır faizden gelen her şey tatsız tuzsuz huzur bozar Aldıgın ne olursa olsun yaramaz çıkar acısı
    Cevapla
  • Çiftçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ama birde çiftçilerin sulama birliklerine olan faiz borçlarını silseler. Çünkü çok yüksek faiz işletiyorlar. Erdemli sulamaya bir baksınlar.
    Cevapla
  • BENIM SUCUM NE 3 yıl önce Şikayet Et
    ben zamanında ödüyorum benim ne suçum var diye yazacak birileri birazdan... Faizleri siliyor dikkat edin anaparayı almıyoruz diyen banka yok. Yani erken ödeyenler zarar da değil.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğunu anlamayan benim sucum ne diyen yorumcuya cevap. Faiz var görmüyor musun. Takipten sonrakine faiz almıyor. Takipe düşene kadar faiz alıyor. Birde çok biliyormuş gibi millete akıl veriyorsun.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    paşa paşa ödeyip bitirenler, erken ödeme imkanı olmayanların suçu ne? aklın sıra us veriyorsun bize. usunu kendine sakla. devlet bütün tüketici kredi borçlarını sıfırlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle