Son dakika haberi: Erdoğan'dan evlenecek olan gençlere müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan evleneceklere son dakika müjdesi geldi... Erdoğan evlenecek olan gençlere yardım kapsamının genişleyeceğini söylerken avukatlardan alınan vergi oranının düşürüleceğini söyledi.

GİRİŞ 02.03.2021 15:37 GÜNCELLEME 02.03.2021 16:13
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada evlenecek geçlere müjde verdi. Erdoğan "Gençleri aile kurmaları yönünde teşvik için evlilik yardımının kapsamını genişletiyoruz. Genç istihdamı Ulusal Stratejik belgesi düzenleyerek staj imkanlarını genişletiyoruz. Öte yandan maddi durumu yetersiz olanlara verilen hizmet için avukatlardan alınan vergi oranını düşürüyoruz. Kamu avukatlarının çalışma esaslarını düzenliyor, özlük haklarını düzeltiyoruz. Dava, noter, masraflarını sadeleştiriyoruz. E-duruşma uygulamasını tüm hukuk mahkemelerine yaygınlaştırıyoruz. Adli yardıma elektronik ortamda başvurulmasını sağlıyoruz. dedi.

Ev sahipleri dikkat! Vergi sınırı 6 bin 600 lira...


Erdoğan, "İcra ve iflas kanunu ile ilgili yönetmeliği mülkiyet hakkının en geniş şekilde korunmasını sağlayacak şekilde yeniden düzenliyoruz. İmar planı izleme, değerlendirme ve denetleme sistemi oluşturuyoruz. Acele kamulaştırmaya yönelik hükümleri de içerecek şekilde kamulaştırma ile ilgili tüm mevzuatı yeniden ele alıyoruz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 70
  • TOPRAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyükler adet, gelenek, görenek zırvalarını bıraksa, kızlar da gelinlik saçmalığından kurtulsa, 25bin tl'ye sade bir ev döşenir, bedava da gidip belediyede nikah kıyılır. Ama büyüklerin zırvalıkları gençlerin mutsuzluğu oluyor. Sonuç; Nikahsız beraberlikler ve ahlaki çöküş... Yere batsın bu saçma gelenekler.
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadına bu kadar yetkiyi verip sonra evlenmeye teşvik ediliyo az bişeyde mahkemeye sonuç kadın ömrünün sonuna kadar çalışsa almayacağı parayı tazminat alıyo
    Cevapla
  • Sakarya - Fırat... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarı da çok artık.....
    Cevapla
  • naci 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlenecekseniz sakın ha boşanmayı aklınızdan geçirmeyin yoksa ayvayı o zaman yersiniz. mahkemelerde sürüm sürüm süründükten sonra ömür boyu nafakayı da size hediye olarak takarlar o zaman görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu.
    Cevapla
  • Turgut Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben evledim 2 sene sonra ayrildim benden sonra bu kadin tekrar evlendi ben hale nafaka aliyor bu adaletmi böyle kadina hak veriyorsunuz erkek mağdur oluyor
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    evlenecek gençlere yardım nasıl olacak...evlenen gençlerin çalıştıkları işyerinde ücretlerimi artırılacak,evi olmayana ucuza kiralık ev yada düşük ödemeyle taksitle konut mu verilecek,çocuğu doğunca bedava çocuk bezi ve mama yardımı mı yapılacak....bunlar olmasa gerisi boş.
    Cevapla
  • Selcuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğün dernek yardımı. Düğüncüler yasak kapsamında çok para kaybettiler,telafi etmeleri için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle