Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan heyecanlandıran kripto para açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık, "Kripto paralarla ilgili dünyadaki kaygıları paylaşıyoruz. Konuya ilişkin gelişmeleri, ülkemizdeki durumu takip ediyoruz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan heyecanlandıran kripto para açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan heyecanlandıran kripto para açıklaması
GİRİŞ 01.03.2021 13:12 GÜNCELLEME 01.03.2021 14:08
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kripto paralara ilişkin gelişmelerin ve ülkedeki durumun yakından takip edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan, kripto paralardaki gelişmelere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Altın'da sular çekildi, 'Büyük fırtına' yaklaşıyor! 

 Açıklamada, kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları Bakanlığın da paylaştığı belirtilerek, "Konuya ilişkin gelişmeler ve ülkemizdeki durum, Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir. Bu çerçevede Bakan Yardımcımız başkanlığında, Merkez Bankası, BDDK, SPK ve diğer kurumlarla iş birliği halinde çalışmalar yürütülmektedir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 93
  • Fevzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'nın işleyişini bilseniz insanlara yaşatılan hayatın tamamen bir ilizyon olduğunu anlarsınız.Anadolu insanın kafası taşıdığı genetik mirasından dolayı çok hızlı çalışır farklıdır yani ;) kimseyi yargılamayın instaya ve oyunlara verdiğiniz zekanızı geleceğin vizyonuna yatırmaya başlayın,yargılamadan önce herşeyin bir özüne inmeye çalışın.
    Cevapla
  • Bircihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanal paranın gerçeklik hikayesini bir bilseniz abd kağıt paranın izini süremizin bitcoin adı aldın da sanal kripto paralara yol veren abd nin kendisidir istese 1 günde yasaklanır ama insanları bu alistiriyorlar sonrasın da abd kendi resmi kripto parasını çıkaracak ve abd kripto parasını kullanan herkes talip edilecek kim kime vermiş ne almış bilecek veri tabanları bile hazır sizde bitcoin deyin durun
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah erbakan hocam ah parayı ne güzel anlatmiştı
    Cevapla
  • sançes 3 yıl önce Şikayet Et
    abd birşey yapamıyor bizmi yapacagız
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Helâl dairesi dışında her kazanç yolu dipsiz bir kuyudur,dünya ve ahirette perişan eder. Bir ülkede üretim, gıda ,tarim,sanayi ve ticaretle geçinen meselâ 100 000 insan ,bitcoin, faiz, repo ...benzeri üretim dışı alanlara yönelse ne olur, dilin kemiği yok ya "iflâs ettim,ekonomik ambargo ,kriz...gibi bir bahane ile elde avuçta ne versa gider, bir ülkeye diz çöktürülebilir,kıyamete kadar ödeyemeyeceği borç yükü altına alınabilir. Sana deseler, alın teriyle kazananın yolunu tıka , hayır olmaz dersin,helalinden kazanmaya çalışanlarının meşru kazanç alanını daraltıp onları da zora sokma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle