Doğalgaz fiyatlarına yüzde 1 zam

BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı bin metreküp için bin 289 lira, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri için ise bin 442 lira olarak belirlendi.

Doğalgaz fiyatlarına yüzde 1 zam
Doğalgaz fiyatlarına yüzde 1 zam
GİRİŞ 01.03.2021 09:26 GÜNCELLEME 01.03.2021 11:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Doğalgazda mart ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, mart ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, şubatta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla bin metreküp doğalgaz için bin 289 lira, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri için ise bin 442 lira olarak belirlendi.

Doğalgazda fiyat tarifeleri aylık olarak hesaplanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • OSMAN EMMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    kazandaki kurbağa gibiyiz altımızı yakmışlar ısındığımızın farkında bile değiliz. Zama devam
    Cevapla
  • Doğru söz 3 yıl önce Şikayet Et
    YÜZDE 1 zam çok az %26 ya kadar yolu var.
    Cevapla
  • esk 3 yıl önce Şikayet Et
    eeeeee devlet yardim ederken iyide zam yapincami kotu bu zor zamanda esnafa yardim calisanlara yardim herseyi devletten beklemeyin zamaninda yardim alirken yuzunuz guluyordu ne oldu simdi dunya virusten calisamadi turkiye onca ihracat yapti isveren kazandi iscide kazandi dunyada olum nasil artti turkiye nasil ayakta durdu nankor olmayin zam oldu diye ilerde gene virus cikinca devlet gene elini uzatacak bu arada ben parti tutmuyorum ve fabrikada calisan biriyim bos bos cvp yazmayin isin asli bu yarasi olan gocunsun
    Cevapla
  • Koç. 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın.yuh.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bir seferde indirim yaptık deyin ya nasıl bir vicdan var sizde. Bu vatandaşın sizden çektiği nedir ya.dolar yükseldi zam dolar düştü yine zam.Allah size biraz merhamet nasip etsin. Düşmez kalkmaz bir Allah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle